autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Zarzavat (vegeta natural)

Autor: Cretu Corneliu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cretu Corneliu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
2kg morcov, 1kg ceapă, 1/2kg pătrunjel frunză, 1 ţelină cu frunze, 1/2kg gogoşari, 1/2kg varză

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Toate legumele spălate se dau prin maşina de tocat cu sita cea mai mică. Se pune 150g sare pentru 1kg de zarzavat. După ce se amestecă bine se pune la borcan şi deasupra se pune 1 deget de ulei. Se leagă cu celofan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat (vegeta natural)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Magiun de prune

Magiun de prune

Se spala prunele, se scot samburii si se pun intr-o oala de inox. Se adauga zaharul, si se pune la

5 voturi    1 comentariu
8h
Conserve si muraturi
Dulceata de piersici

Dulceata de piersici

e aleg piersici coapte, mai tari. Se spala, se inlatura samburii si se taie in felii subtiri. Se

7 voturi    2 comentarii
50 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2kg morcov
  • 1kg ceapă
  • 1/2kg pătrunjel frunză
  • 1 ţelină cu frunze
  • 1/2kg gogoşari
  • 1/2kg varză

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Castraveti murati in saramura Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam 3 ore (devin elastici ) . Dupa asta

175 voturi    44 comentarii
50h
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Cherry la borcan1