autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Zarzavat (vegeta natural)

Autor: Cretu Corneliu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cretu Corneliu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
2kg morcov, 1kg ceapă, 1/2kg pătrunjel frunză, 1 ţelină cu frunze, 1/2kg gogoşari, 1/2kg varză

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Toate legumele spălate se dau prin maşina de tocat cu sita cea mai mică. Se pune 150g sare pentru 1kg de zarzavat. După ce se amestecă bine se pune la borcan şi deasupra se pune 1 deget de ulei. Se leagă cu celofan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat (vegeta natural)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
DULCEATA DE MURE

DULCEATA DE MURE

Dulceturile se pot prepara din toate felurile de fructe,intregi sau taiate,curatate de coaja sau

74 voturi    20 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Tomate frito în felul meu

Tomate frito în felul meu

Se taie ceapa mărunt, ardeii feliuţe şi se călesc în ulei de măsline. se adaugă roşiile bine

11 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2kg morcov
  • 1kg ceapă
  • 1/2kg pătrunjel frunză
  • 1 ţelină cu frunze
  • 1/2kg gogoşari
  • 1/2kg varză

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Castraveti in otet