autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Zdrente de ou (adaos pentru supe)

Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 ou, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Oul intreg se bate bine cu furculita. Se adauga batand mereu in forma de ploaie faina.Se continua adaugand apa rece pana cand s-a format un amestec subtire ca pentru clatite.In coltul unei pungi din material plastic se face o deschizatura de grosimea unui chibrit.Compozitia se toarna in punga.Prin deschizatura se lasa sa se scurga intr-o parte a supei de carne strecurata, amestecand usor cu o furculita.Dupa cateva minute se toarna in castronul cu restul de supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zdrente de ou (adaos pentru supe)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Consommé de pui

Consommé de pui

Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa si cu putina sare si se spumeaza, iar cand a fiert

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa de vacuta cu galuste

Supa de vacuta cu galuste

Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece

4 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de potroace