autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Zdrente de ou (adaos pentru supe)

Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 ou, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Oul intreg se bate bine cu furculita. Se adauga batand mereu in forma de ploaie faina.Se continua adaugand apa rece pana cand s-a format un amestec subtire ca pentru clatite.In coltul unei pungi din material plastic se face o deschizatura de grosimea unui chibrit.Compozitia se toarna in punga.Prin deschizatura se lasa sa se scurga intr-o parte a supei de carne strecurata, amestecand usor cu o furculita.Dupa cateva minute se toarna in castronul cu restul de supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Zdrente de ou (adaos pentru supe)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu litere sau taitei

Supa de pui cu litere sau taitei

Intr-o oala se pun aproximativ 2 litri de apa. Se pune oala pe foc. Puiul spalat, intreg sau portionat

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de carne
Ostropel de peste

Ostropel de peste

Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre

3 voturi    4 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel