Oul intreg se bate bine cu furculita. Se adauga batand mereu in forma de ploaie faina.Se continua adaugand apa rece pana cand s-a format un amestec subtire ca pentru clatite.In coltul unei pungi din material plastic se face o deschizatura de grosimea unui chibrit.Compozitia se toarna in punga.Prin deschizatura se lasa sa se scurga intr-o parte a supei de carne strecurata, amestecand usor cu o furculita.Dupa cateva minute se toarna in castronul cu restul de supa.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii