1. Se spala corcodusele bine si li se indeparteaza coditele.
2. Se pun la fiert intr-o oala incapatoare si se adauga apa astfel incat sa le depaseasca cam cu o palma.
3. Se fierb corcodusele bine la foc mic, mestecand din cand in cand, pana observam ca s-au inmuiat.
4. Se lasa sa se raceasca, iar apoi se freaca bine intr-o strecuratoare mare sa indepartam samburii si pielita.
5. Se aseaza din nou la foc mic, se mai fierbe 5-10 minute si se toarna fierbinte in sticle curate care se inchid imediat. Se pot acoperi cu un prosop gros si lasate pana a doua zi sa vedem daca s-au vidat. Pentru siguranta se pot steriliza 30 minute.
Se pot acri cu aceasta zeama ciorbite de fasole, de legume si chiar si de carne.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii