autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ZUCCHINI CU CIUPERCI

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
4 buc. zucchini, ½ kg ciuperci champignon, o ceapa mijlocie, un ardei gras rosu, un ardei gras verde, ulei, 2,3 rosii sau bulion, sare, putin piper, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Calim ceapa in putin ulei, adaugam ciupercutele curatate si taiate bucatele, ardeii taiati cubulete, rosiile tot asa taiate bucatele. Lasam sa fiarba la foc potrivit, pana se inmoaie, La sfarsit adaugam zucchini curatati si taiati cubulete. Mai lasam putin la fiert, potrivim de sare si piper dupa gust. La gata, adaugam patrunjel taiat marunt. Se poate servi cu cartofi natur langa friptura de pasare sau porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "ZUCCHINI CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez la cuptor cu ceapa

Orez la cuptor cu ceapa

Ceapa se curata, se taie marunt, apoi se adauga peste ulei. Orezul se spala si se adauga peste ceapa

8 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. Se indeparteaza moatele de la teci,

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Aceasta a fost printre primele retete postate aici pe gustos, inca nu aveam aparat foto, de aceea nu am poze. Este un fel de mancare foarte gustos si usor.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Catinel !, catinel, dovlecel, dovlecel ! , ce te costa ?, ne-ai facut iarasi o poftaaaaaaa 1

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Zucchini si dovleceii apartin aceleiasi familii din care fac parte pepenii, dovlecii si castravetii. Contin vitamina C, citeva dintre vitaminele B, dar si magneziu, care ajuta la functionarea normala a muschilor si a nervilor. Au marimea unor castraveti de gradina mai mari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Ce inseamna ZUCCHINI?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. zucchini
  • ½ kg ciuperci champignon
  • o ceapa mijlocie
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • ulei
  • 2,3 rosii sau bulion
  • sare
  • putin piper
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Mâncare de linte