Rosiile se spala, se dau prin masina si sucul obtinut se pune la fiert.Ceapa se curata si se taie marunt si se pune in sucul de rosii.Se sareaza si se adauga zaharul si busuiocul tocat. Dovleceii se spala (nu se curata de coaja),ardeiul , fara seminte, se taie in cuburi mari si se pun ambele legume in sucul de rosii.Lasam sa dea 2-3 clocote impreuna , se presara conservantul, se ia de pe foc si se toarna in borcane. Se inchid ermetic si se pun in haine pana a doua zi.Preparatul se serveste langa friptura sau peste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii