Micul dejun cu Nadia Comăneci

Nadia Comăneci este unul dintre numele pe care le rostim cu mândrie, chiar şi după aproape 40 de ani de când ne-a arătat ce înseamnă perfecţiunea. Multă muncă, disciplină şi un regim de viaţă sănătos, toate au ajutat-o pe Zeiţa de la Montreal să uimească lumea. 

Micul dejun cu Nadia Comăneci

Nici astăzi, fosta Campioană Mondială nu a renunţat la principiile unei vieţi sănătoase, face sport zilnic şi este foarte atentă la dieta ei. Dacă în 1976, înainte şi în timpul Olimpiadei a mâncat doar lactate şi fructe, astăzi Nadia are o alimentaţie diversificată.

 

Micul dejun este masa ei preferată şi de fiecare dată acesta include cele trei categorii esenţiale de nutrienţi: glucide, proteine şi lipide. Din frigider nu îi lipsesc niciodată carnea de peşte, fructele, legumele şi laptele degresat.

 

Ca să aflăm şi noi ce înseamnă un adevărat „mic dejun de campion”, am căutat, găsit şi testat o reţetă de sandvici direct de la Nadia Comăneci:

 

Ingrediente:

-Două felii de pâine integrală
-20gr unt
-2 felii Mozzarella
-2 bucăţi file de somon
-O frunză de salată sau de spanac
-Câteva picături de suc de lămâie

 

Metodă de preparare:

1.Feliile de pâine se ung cu unt.
2.Se adaugă feliile de Mozzarella şi se încălzeşte sandviciul 1 minut la toaster sau la cuptor.
3.Se scoate, se desface şi se adaugă somonul, salata şi sucul de lămâie.

Simplu, foarte gustos şi sănătos. Exact cum trebuie să fie un mic dejun! L-aţi încercat şi voi?

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise