Nadia Comăneci este unul dintre numele pe care le rostim cu mândrie, chiar şi după aproape 40 de ani de când ne-a arătat ce înseamnă perfecţiunea. Multă muncă, disciplină şi un regim de viaţă sănătos, toate au ajutat-o pe Zeiţa de la Montreal să uimească lumea. 

Nici astăzi, fosta Campioană Mondială nu a renunţat la principiile unei vieţi sănătoase, face sport zilnic şi este foarte atentă la dieta ei. Dacă în 1976, înainte şi în timpul Olimpiadei a mâncat doar lactate şi fructe, astăzi Nadia are o alimentaţie diversificată. 
 
Micul dejun este masa ei preferată şi de fiecare dată acesta include cele trei categorii esenţiale de nutrienţi: glucide, proteine şi lipide. Din frigider nu îi lipsesc niciodată carnea de peşte, fructele, legumele şi laptele degresat. 
 
Ca să aflăm şi noi ce înseamnă un adevărat „mic dejun de campion”, am căutat, găsit şi testat o reţetă de sandvici direct de la Nadia Comăneci:
 
Ingrediente:

-Două felii de pâine integrală
-20gr unt
-2 felii Mozzarella
-2 bucăţi file de somon
-O frunză de salată sau de spanac
-Câteva picături de suc de lămâie
 
Metodă de preparare:

1.Feliile de pâine se ung cu unt.
2.Se adaugă feliile de Mozzarella şi se încălzeşte sandviciul 1 minut la toaster sau la cuptor.
3.Se scoate, se desface şi se adaugă somonul, salata şi sucul de lămâie.

Simplu, foarte gustos şi sănătos. Exact cum trebuie să fie un mic dejun! L-aţi încercat şi voi?
 

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Terezia Sanislai, 06 martie 2014

    ...de ce cu unt ? că parcă făcea nu demult publicitate la margarină, nu ? Păi lăsați-o pe Nadia să consume margarină, că e mult mai sănătoasă decât untul ! Dulce Românie ! ăștia suntem noi....

  • Fara foto

    Karoly Mathe, 25 decembrie 2013

    imi place, bravo, felicitari

  • Fara foto

    Mihailescu Isabela, 10 iulie 2013

    Imi pare rau, dar chiar nu vad motivul indignarii dumneavoastra... Ce este in neregula see you cele scrise mai sus?

  • Fara foto

    Corneliu Mitrescu, 06 iulie 2013

    dar margarina unde este?

  • Fara foto

    Gabi (Bucatar) , 30 iulie 2012

    somonul e gatit sau crud? Reteta e incompleta.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    Foarte bun micul dejun sanatos -somonul este un peste sanatos si aici cred ca este vorba de somon afumat sau putin sarat.

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

    Intr-adevar simplu si sanatos!

  • Fara foto

    iMadalin (Bucatar) , 25 iulie 2012

    o intrebare de incepator in bucatarie. somonul este crud sau pregatit inainte in vreun fel?

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Simplu,gustos si sanatos...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iulie 2012

    Imi place combinatia, e simpla ,sanatoasa si gustoasa in acelasi timp .