Cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de arta culinara revine cu o noua editie

Cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de arta culinara revine cu o noua editie

Food Bloggers Conference reuneste pe 13 iunie la JW Marriott Hotel Bucuresti chefs de renume, creatori de continut indragiti si specialisti in promovare online pentru o noua calatorie savuroasa prin lumea gastronomiei. Noua editie propune un meniu cu tendinte proaspete din industrie, secrete din bucataria unor nume importante din sfera culinara locala si sfaturi utile pentru cresterea vizibilitatii in social media.

Creatori de continut recunoscuti vor impartasi experiente, idei noi si strategii importante pentru autenticitate in mediul online. Participantii vor descoperi cum pot ajunge eficient la publicul lor prin abordari creative, evenimentul fiind o sursa de inspiratie pentru comunitatea creatorilor de continut culinar.

Noutatile din lumea gastronomiei la superlativ vor fi aduse in prim-plan de chefs larg apreciati in industrie. Profesionisti de top vor impartasi sfaturi utile pentru pasionatii de gatit, dar si povesti delicioase din bucataria lor. Activari picante vor surprinde simturile participantilor, in timp ce pauzele vor oferi prilejul ideal pentru networking de calitate intr-o atmosfera de cinci stele.

Conferinta se va incheia cu o sesiune aplicata, ce isi propune sa vina in ajutorul creatorilor cu noi solutii pentru provocarile din social media. Specialisti cu experienta in promovarea online vor prezenta tactici dovedite si instrumente utile pentru cresterea vizibilitatii.

Pe scena editiei de vara Food Bloggers Conference 2023 vor urca:

  • Geanina Staicu-Avram (Content Creator, Jamilacuisine)
  • Roxana Blenche (Chef, Fayn Urban Eatery)
  • Flaviu Muresan (Chef, Marmorosch Bucharest Autograph Collection)
  • Mihaela Sava (Content Creator, Prajiturela)
  • Andreea Grecu (Content Creator, Tastebazaar)
  • Ionut Gagiu (Head Chef, Atra Doftana)
  • Andreea Corb (Content Creator)
  • Alexandru Dumitru (Chef, La Hambar & Singureni Manor)
  • Simona Trusca (Content Creator, About Food And More)
  • Robert Dumitru (Managing Partner, mth Digital)
  • Oana Vasilica (Team Leader, Canopy)
  • Geanina Radulescu (Influential Marketing Director, Squad Influencers)
  • Mihaela Zamfir (PPC Consultants Team Leader, WebDigital)
  • Gabriel Gavrilescu (Antreprenor & Consultant HoReCa)
  • Robert Feraru (Managing Partner & Social Media Expert, Kooperativa 2.0)

Evenimentul se va desfasura pentru prima data exclusiv offline, cu participare doar in sala de conferinta de la JW Marriott Hotel Bucuresti. Pentru inscrieri, consultati site-ul evenimentului: www.foodbloggers.ro. Pentru a fi la curent noutatile editiei, urmariti pagina oficiala de Facebook si de Instagram.

Food Bloggers Conference 2023 | Summer Edition este un eveniment organizat de Evensys impreuna cu Lidl Romania si cu sprijinul Kenwood, Shan’Shi, Paste Baneasa.

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminare proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise