Melitta Romania intampina iubitorii de cafea si nu numai, cu o gama noua de espressoare si cafetiere de ultima generatie.

Gama variata de produse si accesorii

Orice iubitor al cafelei isi va gasi preferatul printre numeroasele espressoare automatecafetiere inteligente, rasnite performante si alte accesorii, toate la calitate inalta.

Buton pentru cafeaua preferată!
 
Vrei să te bucuri cât mai repede de cafeaua preferată ? Atunci salvează setările de intensitate a cafelei și cantitatea necesară de cafea și de acum înainte, datorită funcției de memorare a cafelei personalizate, tot ce va trebui să faci este să apeși pe un singur buton! De restul se va ocupa espressorul tău automat Melitta.
 
În plus, sistemul de râșnire îți permite să alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulație, pentru ca tu să te bucuri de o cană de cafea realizată exact pe gustul tău! 
Bucuria pură a fiecărei căni de cafea!
 
Purista este unul dintre cele mai compacte espressoare automate din lume. Având o lățime de doar 20 de cm este perfect pentru aproape orice blat de bucătărie!
 
Cu un design elegant și un panou de control modern, prevăzut cu un buton rotativ, dar și cu butoane speciale pentru funcțiile de personalizare, autocurățare, dar și multe alte funcții inteligente, Purista se utilizează într-un mod intuitiv! În plus, designul de ultimă generație al tăvii de picurare este realizat din oțel inoxidabil și este prevăzut cu o porțiune anti-zârieturi de înaltă calitate.
 
Sistem de râșnire silențios
 
Poți savura o cafea din boabe proaspăt râșnite, în timp ce toată lumea doarme! Sistemul de râșnire al espressorului automat Purista este realizat dintr-un oțel special conceput pentru a măcina boabele de cafea rapid și în liniște deplină! 

Curatare si mentinere!

Programele integrate de curățare și detartrare te ajută să menții espressorul automat Purista în stare optimă pentru a te bucura de el pentru o perioadă lungă de timp.

Design modern

Realizate din materiale de inalta calitate, finisaje din otel inoxidabil, cu un design modern si elegant, fara a ocupa mult spatiu, produsele Melitta isi vor gasi cu usurinta locul in casa voastra.
Poti gasi gama completa de produse pe https://www.melitta-romania.ro/


 Bucura-te de cafea perfecta in fiecare zi cu espressoarele Melitta!


***************************************************************************************************
Te invitam sa participi la CONCURSUL nostru de pe pagina Facebook.
 
Participa si poti castiga un Espressor Automat Purista Melitta!
Da de veste si prietenilor tai, cu siguranta se vor bucura sa participe si ei!
 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii