Cu totii obisnuim sa reincalzim mancarea ramasa, consumand-o in doua sau mai multe transe, pentru a economisi timp - pe principiul "gatesti o data pentru toata saptamana". Insa, se pare ca unele alimente sunt foarte nocive pentru sanatatea noastra atunci cand sunt reincalzite. Pentru a nu va deranja la stomac si pentru a evita toxinfectiile alimentare este bine sa nu incalziti aceste alimente:
Pentru a evita acest lucru este bine fie sa mancati orezul rece, dupa ce a fost depozitat in frigider, fie sa-l incalziti la o temperatura foarte ridicata.
Se recomanda consumul de carne de pui rece, dar, daca trebuie neaparat sa incalziti carnea, este bine sa o faceti la o temperatura mica si pentru un timp mai indelungat.
Sursa foto: linkkr.co
Sursa articol: mirror.co.uk
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii