Cu totii obisnuim sa reincalzim mancarea ramasa, consumand-o in doua sau mai multe transe, pentru a economisi timp - pe principiul "gatesti o data pentru toata saptamana". Insa, se pare ca unele alimente sunt foarte nocive pentru sanatatea noastra atunci cand sunt reincalzite. Pentru a nu va deranja la stomac si pentru a evita toxinfectiile alimentare este bine sa nu incalziti aceste alimente:
Pentru a evita acest lucru este bine fie sa mancati orezul rece, dupa ce a fost depozitat in frigider, fie sa-l incalziti la o temperatura foarte ridicata.
Se recomanda consumul de carne de pui rece, dar, daca trebuie neaparat sa incalziti carnea, este bine sa o faceti la o temperatura mica si pentru un timp mai indelungat.
Sursa foto: linkkr.co
Sursa articol: mirror.co.uk
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii