Cu totii obisnuim sa reincalzim mancarea ramasa, consumand-o in doua sau mai multe transe, pentru a economisi timp - pe principiul "gatesti o data pentru toata saptamana". Insa, se pare ca unele alimente sunt foarte nocive pentru sanatatea noastra atunci cand sunt reincalzite. Pentru a nu va deranja la stomac si pentru a evita toxinfectiile alimentare este bine sa nu incalziti aceste alimente:
Pentru a evita acest lucru este bine fie sa mancati orezul rece, dupa ce a fost depozitat in frigider, fie sa-l incalziti la o temperatura foarte ridicata.
Se recomanda consumul de carne de pui rece, dar, daca trebuie neaparat sa incalziti carnea, este bine sa o faceti la o temperatura mica si pentru un timp mai indelungat.
Sursa foto: linkkr.co
Sursa articol: mirror.co.uk
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii