Chipsurile, bauturile energizante si bauturile alcoolice de slaba calitate, grasimile trans, organismele modificate genetic si cam toate produsele care ar avea un efect negativ asupra sanatatii, au fost interzise de Biserica Ortodoxa din Rusia. 

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei de la Moscova a declarat ca de acum inainte Biserica va considera pacat consumul de produse care deterioreaza sanatateahttp://www.gustos.ro/sfaturi-culinare/sa-mancam-sanatos/organizatia-mondiala-a-sanatatii-micii-carnatii-si-carnea-rosie-pe-lista-produselor-cancerigene.html.
 
"Biserica a introdus o regula noua si stricta - pacatul este acel act care deterioreaza sanatatea", a declarat acesta.
 
De asemenea, purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe din Rusia a mai spus ca si produsele in al caror pret se reflecta o spaga sau coruperea anumitori oficiali/ autoritati vor fi incluse in aceasta categorie de "produse pacatoase". 
 
Bineinteles, aceasta masura este vazuta de unii ca fiind una politica, un embargou subtil impus produselor vestice. 

Insa, chiar daca nu ar fi asa, pentru a duce o viata lipsita de pacat, crestinii ar trebui sa renunte si la carnea procesata, indiferent de tara de provenienta, in lumina comunicatului recent transmis de Organizatia Mondiala a Sanatatii. 

Totodata, consumul produselor care contin mult zahar, de la banalele gemuri sau chiar prajituri de casa, pana la bauturile racoritoare, ar deveni si el un pacat.

In acelasi timp, indiferent daca este influentata de politica sau nu, absurda sau nu, masura luata de Biserica Ortodoxa din Rusia ar putea influenta in pozitiv viata multora.

Voi ce parere aveti?  

Surse articol: breitbart.com, themoscowtimes.com
Sursa foto: epicurious.com

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Angela Calancea Ciucas, 19 noiembrie 2015

    liberul arbitru pe care l-am primit ce rol mai are...daca si constiinta omului e dupa reguli atunci suntem masini...

  • Elisabeta Bosneanu, 05 noiembrie 2015

    nu stiu care sunt aceste produse procesate.