Un hotel dulce, unde poti manca perdele facute din macarons, covoare facute din bezele si torturi in forma de carti asezate pe noptiera. Suna ca o poveste asemanatoare cu cea a lui Hansel si Gretel, insa toate acestea nu au facut parte doar dintr-un basm sau dintr-un vis, ci si din realitate. Primul hotel partial comestibil a fost deschis anul trecut in centrul Londrei si a oferit oaspetilor o experienta cu totul inedita care, din pacate, a durat o singura noapte.

Pentru a crea cele opt camere ale hotelului, 14 cofetari au pregatit deserturi in decursul a 2000 de ore si au rezervat decorarii peste 900 de ore. Pentru prepararea dulciurilor, a fost nevoie de peste 600 de kilograme de zahar.

 
Peretii si ferestrele au fost decorate cu peste 2000 de macarons, pervazele au fost preparate din ciocolata de casa, covoarele au fost pregatite din peste 1000 de bezele si peste 20 de kilograme de marshmallows au fost folosite pentru a crea ghirlande dulci. In plus, oaspetii au putut gasi in camere torturi sub forma de carti asezate pe noptiere, cufere si buchete de flori din fondant, dar si cazi pline cu popcorn cu caramel.
 
Inaugurarea hotelului cu opt camere dulci a fost parte a unei campanii ce urmarea promovarea unei companii producatoare de dulciuri.





sursa articol si sursa foto

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto