Cel mai dulce hotel din lume, facut din fondant, macarons si ciocolata

Un hotel dulce, unde poti manca perdele facute din macarons, covoare facute din bezele si torturi in forma de carti asezate pe noptiera. Suna ca o poveste asemanatoare cu cea a lui Hansel si Gretel, insa toate acestea nu au facut parte doar dintr-un basm sau dintr-un vis, ci si din realitate. Primul hotel partial comestibil a fost deschis anul trecut in centrul Londrei si a oferit oaspetilor o experienta cu totul inedita care, din pacate, a durat o singura noapte.

Cel mai dulce hotel din lume, facut din fondant, macarons si ciocolata

Pentru a crea cele opt camere ale hotelului, 14 cofetari au pregatit deserturi in decursul a 2000 de ore si au rezervat decorarii peste 900 de ore. Pentru prepararea dulciurilor, a fost nevoie de peste 600 de kilograme de zahar.

Peretii si ferestrele au fost decorate cu peste 2000 de macarons, pervazele au fost preparate din ciocolata de casa, covoarele au fost pregatite din peste 1000 de bezele si peste 20 de kilograme de marshmallows au fost folosite pentru a crea ghirlande dulci. In plus, oaspetii au putut gasi in camere torturi sub forma de carti asezate pe noptiere, cufere si buchete de flori din fondant, dar si cazi pline cu popcorn cu caramel.

Inaugurarea hotelului cu opt camere dulci a fost parte a unei campanii ce urmarea promovarea unei companii producatoare de dulciuri.

sursa articol si sursa foto

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise