Un desert japonez face furori in lumea intreaga. Se numeste prajitura "Strop de ploaie" si arata intocmai ca o picatura imensa de apa. Saptamana trecuta, acest desert a fost prezentat de Chef Darren Wong la targul culinar de la Smorgasburg, iar internetul s-a indragostit imediat de el.
Chiar daca da impresia ca se va sparge daca o intepi, prajitura are consistenta unui jeleu si poate fi mancata cu lingurita.
Cei care au incercat-o spun ca nu are niciun gust sau ca are gust de apa. Insa, de aceea se serveste cu sirop de zahar brun si faina de soia prajita, o combinatie delicioasa.
Acest tip de mancare transparenta este destul de raspandita in cultura japoneza, alte delicatese fiind facute cu ingrediente similare.
Iata si o reteta video:
Sursa foto si articol: mashable.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii