Dupa cum stim de veacuri intregi, nimic nu se compara cu sarea in bucate. Sarea este un ingrediente esential in bucatarie, ajutand la potentarea gusturilor, neutralizarea gustului amar si la conservarea mancarurilor si putem spune cu siguranta, ca mancarurile nu ar mai fi la fel de gustoase fara sare. In timp ce in unele retete trebuie sa folosim sare de mare, altele presupun folosirea sarii de masa - asta ne face sa ne intrebam care este diferenta dintre cele doua tipuri de sare.
2. Sarea de mare
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii