Dupa cum stim de veacuri intregi, nimic nu se compara cu sarea in bucate. Sarea este un ingrediente esential in bucatarie, ajutand la potentarea gusturilor, neutralizarea gustului amar si la conservarea mancarurilor si putem spune cu siguranta, ca mancarurile nu ar mai fi la fel de gustoase fara sare. In timp ce in unele retete trebuie sa folosim sare de mare, altele presupun folosirea sarii de masa - asta ne face sa ne intrebam care este diferenta dintre cele doua tipuri de sare.
2. Sarea de mare
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii