Dupa cum stim de veacuri intregi, nimic nu se compara cu sarea in bucate. Sarea este un ingrediente esential in bucatarie, ajutand la potentarea gusturilor, neutralizarea gustului amar si la conservarea mancarurilor si putem spune cu siguranta, ca mancarurile nu ar mai fi la fel de gustoase fara sare. In timp ce in unele retete trebuie sa folosim sare de mare, altele presupun folosirea sarii de masa - asta ne face sa ne intrebam care este diferenta dintre cele doua tipuri de sare.
2. Sarea de mare
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii