Campurile de lavanda din regiunea Provence sunt emblematice. Asa ca din seria Deliciilor din Provence nu putea lipsi o reteta care sa contina lavanda.
Lavanda nu are doar un miros minunat, ci si felurite proprietati benefice asupra organismului, este un sedativ usor, antispastic, antiseptic, hipotensor, diuretic si carminativ. Un ceai de lavanda consumat cu 30 de minute inainte de culcare ajuta la un somn odihnitor. Insa lavanda este folosita si in domeniul culinar, la biscuiti, feluri principale, in budinci.

Garnier UltraDoux ne invita sa ne facem propria ferma din Provence aici >>
Ingrediente
AM ALES CASTIGATORII!
Felicitari: Anda, Vasile Rotaru, Gabriela Tatiana Rotaru, Adriana_SB, Adela Cotea, Margot. Asteptati e-mailul nostru! :)



Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii