Festivalul va avea loc în perioada 19-22 septembrie în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4. Pentru că nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt, Raci.ro vă invită la o degustare de raci preparaţi după o reţetă delicioasă de către specialistul acestora.

Chiar dacă racii vor fi vedeta festivalului, peste patru tone vor fi preparate în bucătăria mobilă din cadrul festivalului, la eveniment veţi mai putea savura şi pui de baltă pane, rapane pane, hamsii sau creveţi udaţi din plin cu bere. Toţi participanţii la festival vor primi un card cadou cu 10% reducere pentru toate comenzile ulterioare pe Raci.ro. Recent a fost deschis un punct de vânzare în Bucureşti, pe Splaiul Independeţei nr. 2K, de unde puteţi cumpăra, la cele mai bune preţuri, raci vii pentru a vă bucura de gustul rafinat al reţetelor specifice.

Sâmbătă, de la ora 18.00, va avea loc un moment special: demo cooking cu Mehrtzad Mofghazehi, unul dintre participanţii de la MasterChef. Timp de două ore puteţi gusta o reţetă de autor a bucătarului de origine iraniană.

Pentru cei pasionaţi de pariuri avem şi câteva concursuri inedite: curse de raci la care, pe lângă distracţie, puteţi câştiga tricouri personalizate, cât şi concursuri de mâncat raci.


Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii