Proaspăt deschis în Centrul Vechi din Bucureşti, pe str. Toniţa nr. 6, restaurantul Meze Taverna promite a fi o destinaţie îmbietoare pentru oricare gurmand îndrăgostit de bucătăria grecească.
“Multe taverne din afara Greciei servesc doar felurile de mâncare extrem de cunoscute, pe care oamenii le ştiu din vacanţele petrecute în Grecia. MEZE Taverna aduce o nouă perspectivă asupra bucătăriei noastre: cine ne va trece pragul va găsi aici şi mâncăruri de care doar grecii au auzit, care însă îi vor ajuta să îşi îmbogăţească experienţa culinară, să înţeleagă şi să aprecieze mult mai bine tradiţia culinară a Greciei”, explică chef Georgios Kritos.
Din meniu nu lipsesc cele mai populare feluri (tzatziki, horiatiki - celebra salată grecească, moussakas sau souvlaki), dar nici mâncărurile “de suflet” ale grecilor, mai puţin cunoscute turiştilor (arnaki kassandrino, loukaniko horiatiko, portokalopita).
Restaurantul Meze Taverna are 40 de locuri şi este deschis în fiecare zi, de la ora 10.00 până la ultimul client.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii