Proaspăt deschis în Centrul Vechi din Bucureşti, pe str. Toniţa nr. 6, restaurantul Meze Taverna promite a fi o destinaţie îmbietoare pentru oricare gurmand îndrăgostit de bucătăria grecească.

“Multe taverne din afara Greciei servesc doar felurile de mâncare extrem de cunoscute, pe care oamenii le ştiu din vacanţele petrecute în Grecia. MEZE Taverna aduce o nouă perspectivă asupra bucătăriei noastre: cine ne va trece pragul va găsi aici şi mâncăruri de care doar grecii au auzit, care însă îi vor ajuta să îşi îmbogăţească experienţa culinară, să înţeleagă şi să aprecieze mult mai bine tradiţia culinară a Greciei”, explică chef Georgios Kritos.
Din meniu nu lipsesc cele mai populare feluri (tzatziki, horiatiki - celebra salată grecească, moussakas sau souvlaki), dar nici mâncărurile “de suflet” ale grecilor, mai puţin cunoscute turiştilor (arnaki kassandrino, loukaniko horiatiko, portokalopita).
Restaurantul Meze Taverna are 40 de locuri şi este deschis în fiecare zi, de la ora 10.00 până la ultimul client.


Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii