Vinerea trecuta, Gustos.ro a participat la o incursiune gastronomica in Tara Minunilor culinare, la invitatia Fratelli si a bucatarilor 3 Flavours cu ocazia lansarii colectiei de meniuri 2011-2012 a Flavours Food Design.
Vineri seara, adica pe 11.11.2011, ne-am numarat printre norocosii invitati la acest eveniment de lansare si ne-am lasat delectati cu toate deliciile culinare pregatite pentru acest festin si vrem sa impartasim cu cititorii Gustos.ro impresii din aceasta seara speciala.
Evenimentul a fost impartit in trei sectiuni: Classic Flavours, Fusion Fashion si Expect the Unexpected (trad. - Asteapta-te la neasteptat), la care nu a lipsit efectul de "oau".
Iata cateva fotografii din cele trei sectiuni:
Classic Flavours
Oua de prepelita realizate in patru maniere diferite, murate, condimentate in doua feluri si pane.
Fusion Fashion
Cele mai gustoase mancaruri din bucataria mediteraneana si nu numai, realizate si prezentate intr-o maniera inedita, prilej cu care invitatii au putut face cunostinta cu cei 3 bucatari Flavours.
Expect the Unexpected
Cea mai dulce zona dintre cele trei, dar si cea mai surprinzatoare. Crescendoul evenimentului a culminat cu deliciile dulci servite intr-un mod suprinzator, fie din spatele unui paravan prin care ospatarii ofereau surprize cu potential glicemic mare, precum cea de mai jos (mousse de ciocolata alba, dulceata de visine si cimbru), fie dintr-o mare tava suspendata de unde puteai lua delicioase briose si prajituele cu cafea.
In plus, cei 3 Flavours au avut-o drept invitata pe Emma Southwell din Marea Britanie - designer culinar de renume, care este cunoscuta pentru realizarea unor evenimente gastronomice de exceptie, aceasta a ajutat la crearea acestui eveniment deosebit.
Iata-i pe cei patru "arhitecti" ai acestui eveniment incantator, surprinzator si savuros. De la stanga la dreapta: Silviu Nedelea (Silvioo), Emma Southwell, Daniel Scripca (Shoo) si Florin Scripca (Foo).
Multumim pentru invitatie, a fost o adevarata incursiune in lumea surprinzatoare a preparatelor culinare realizate intr-un stil contemporan, proaspat si plin cu savoare.
Mai multe imagini gasiti pe site-ul Fratelli si pe cel al Flavours Food Design.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii