Incursiune in Tara Minunilor si Savorilor culinare

Vinerea trecuta, Gustos.ro a participat la o incursiune gastronomica in Tara Minunilor culinare, la invitatia Fratelli si a bucatarilor 3 Flavours cu ocazia lansarii colectiei de meniuri 2011-2012 a Flavours Food Design.

Incursiune in Tara Minunilor si Savorilor culinare

Vineri seara, adica pe 11.11.2011, ne-am numarat printre norocosii invitati la acest eveniment de lansare si ne-am lasat delectati cu toate deliciile culinare pregatite pentru acest festin si vrem sa impartasim cu cititorii Gustos.ro impresii din aceasta seara speciala.

Evenimentul a fost impartit in trei sectiuni: Classic Flavours, Fusion Fashion si Expect the Unexpected (trad. - Asteapta-te la neasteptat), la care nu a lipsit efectul de "oau".

Iata cateva fotografii din cele trei sectiuni:

Classic Flavours

Oua de prepelita realizate in patru maniere diferite, murate, condimentate in doua feluri si pane.

Fusion Fashion

Cele mai gustoase mancaruri din bucataria mediteraneana si nu numai, realizate si prezentate intr-o maniera inedita, prilej cu care invitatii au putut face cunostinta cu cei 3 bucatari Flavours.

Expect the Unexpected

Cea mai dulce zona dintre cele trei, dar si cea mai surprinzatoare. Crescendoul evenimentului a culminat cu deliciile dulci servite intr-un mod suprinzator, fie din spatele unui paravan prin care ospatarii ofereau surprize cu potential glicemic mare, precum cea de mai jos (mousse de ciocolata alba, dulceata de visine si cimbru), fie dintr-o mare tava suspendata de unde puteai lua delicioase briose si prajituele cu cafea.

In plus, cei 3 Flavours au avut-o drept invitata pe Emma Southwell din Marea Britanie - designer culinar de renume, care este cunoscuta pentru realizarea unor evenimente gastronomice de exceptie, aceasta a ajutat la crearea acestui eveniment deosebit.

Iata-i pe cei patru "arhitecti" ai acestui eveniment incantator, surprinzator si savuros. De la stanga la dreapta: Silviu Nedelea (Silvioo), Emma Southwell, Daniel Scripca (Shoo) si Florin Scripca (Foo).

Multumim pentru invitatie, a fost o adevarata incursiune in lumea surprinzatoare a preparatelor culinare realizate intr-un stil contemporan, proaspat si plin cu savoare.

Mai multe imagini gasiti pe site-ul Fratelli si pe cel al Flavours Food Design.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise