Madame Lucie, brandul care a adus, acum 3 ani, celebrele macarons frantuzesti in Romania, vine in aceasta toamna cu noutati delicioase: noile sortimente 100% naturale. Totul sub deviza: „Le macaron au naturel”.
Prima noutate a toamnei din partea Madame Lucie este o noua premiera: macarons realizate din ingrediente exclusiv naturale. Gustul lor este mai intens iar culorile pastelate sunt obtinute doar din pigmenti naturali. Noua reteta Madame Lucie este unica in lume si printre putinele care folosesc doar ingrediente naturale.
Gustos.ro a testat noile sortimente pe propriile papile gustative si ne declaram pe deplin multumiti. Pudra de migdale fina, adusa din Franta, albusul din oua proaspete, smantana produsa la o ferma din România, special pentru cremele macarons, sunt cateva din ingredientele care compun reteta unica Madame Lucie.
Cu un gust mai intens ca oricand, noile macarons au arome obtinute prin extractie din plante sau fructe proaspete: petale de trandafir, piersici, caise, ceai verde matcha, mango, fructul pasiunii. Culorile vii sau delicate provin din pigmenti de culoare ai plantelor sau din elemente care se gasesc in stare naturala: betacaroten din plante si fructe, clorofila din plante, carbune, extract de carmin, extract de paprika etc.
Peste 20 de sortimente savuroase
Începând din septembrie, amatorii pot alege din peste 20 de sortimente de macarons Madame Lucie, impărțite în două game de produse. In gama clasică se regasesc arome apetisante de ciocolata neagra din sumatra, trandafir, zmeura, fistic, vanilie, lamaie, cafea braziliana, cocos si ciocolata-banana. Colectia gourmet aduce noi combinații rafinate: trufe si nuca, ispahan, piersici si caise, mango si fructul pasiunii, yuzu și menta, portocale rosii și ghimbir, dar si noi arome florale: bergamota, flori de portocal si irezistibila iasomie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii