S-a deschis Rehab CENTER, spatiul pentru terapia prin distractie

S-a deschis ”EXPERIMENTAL THERAPY area” la Rehab CENTER, pe Gabroveni nr. 19, în Centrul Vechi al Capitalei, un “cocktail & spirits” bar care sparge monotonia locurilor de ieșit obișnuite prin atmosferă, muzică, servicii, concept și propune, de marți până sâmbătă, în fiecare zi, activități intense.

S-a deschis Rehab CENTER, spatiul pentru terapia prin distractie

Dacă sunteți workoholici abia scăpați de la job, petrecăreți care s-au plictisit de toate celelalte locuri pe care le oferă orașul sau pur și simplu căutați un loc nou, cool și gândit pentru a facilita socializarea, Rehab vă așteaptă! Găsiți aici oameni la fel ca voi, boemi, deștepți, cu poftă de viață, relaxați, amuzanți, care apreciază calitatea și în căutare de locuri care le oferă experiențe unice, anti-MAINSTREAM.

Rehab CENTER propune atât o atmosferă relaxată de bar, la parter, cât si un loc pentru petreceri intense, la demisol. Conceptul inedit (REHAB, dar în sensul invers) este transmis prin detalii precum decorul, meniurile sub formă de revistă medicală, cocktailurile care sunt tratamente, barmanii îmbrăcați în personal medical, fotografii cu celebrități abonate la Rehab. Zona de party, demisolul, numită ”EXPERIMENTAL THERAPY area” este decorată cu mobilier inspirat din cel de spital (paturi, perne) și este locul în care se desfășoară săptămânal petrecerile.

Ca o primă regulă, valabilă pentru toate petrecerile, pentru a asigura integrarea rapidă și eficientă la petrecerile Rehab, primul tratament este obligatoriu și gratuit, sub formă de shot.

Marți și miercuri sunt ”Proiecții de filme”, adică tratamente cinematografice alese pe sprânceană și cockteiluri deosebite, pe care le puteți gusta în timpul proiecțiilor. Joi, e ”Anger Management Party”, iar Rehab tratează stresul și nervii din timpul săptămânii cu super muzică, distracție fără limite și shoturi din partea casei. Vineri, este ”Petrecerea Alcoolicilor Anonimi”, pentru că oamenii se simt mai bine când sunt incognito și nu sunt stresați că i-ar putea recunoaște cineva, Rehab va oferă măști la intrare ca să vă ia presiunea de pe umeri și vă invită să urmați tratamentul în 12 pași (cu ofertă specială la shoturi). Săptămâna se încheie cu petrecerea obligatorie de sâmbătă seara, “Take your pills party”, necesară pentru întărirea moralului în vederea începerii unei noi săptămâni, iar la plecare Rehab vă oferă aspirină, să aveți un trecere mai ușoară spre începutul săptămânii.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure