
Dar mai bine va lasam pe voi sa descoperiti asta, citind interviul de mai jos.
Apoi, va invitam sa va delectati cu cele peste doua sute de retete minunate postate de doamna Tarnoveanu pentru noi!
1. Cand ati inceput sa gatiti? Ce v-a determinat? Cine a v-a fost profesor?
Va multumesc pentru amabilitatea de a da acest interviu in site-ul lui Gustos.ro. Ma onoreaza aceasta invitatie si multumesc inca o data domnisoarei Cristea Stela si echipei sale!
Indelenicirea de a gati se pierde in anii copilariei mele.....am invatat arta de a pregati diverse preparate culinare de la mama si bunica mea. Ele gateau in fiecare zi, mincare proaspata din legumele cultivate in propria gospodarie.....era fantastic!
Daca situatia impune si sunt mai multe persoane la masa (mese festive etc.),accept si ajutoare evident.
3. Ce ati dori sa realizati? Spuneti-ne visul dumneavoastra?
Doresc sa amenajez o casuta de vacanta inconjurata cu multe flori unde sa invit toate "Gustoasele" si "gustosii" impreuna cu echipa acestui site minunat la un ospat pregatit pe cinste ca la noi la Caracal (orasul meu natal).
Imi place sa prezint modalitati de a te hrani sanatos, imi place sa-mi educ nepotii si sa le ofer tot ce e mai bun si mai sanatos pentru ei.
O intimplare amuzanta in ale bucatarelii...era intr-o iarna inainte de Craciun. Incepusera colindele. Tocmai framintam piine pentru a o coace la cuptor si eram cu miinile in aluat si pe fata plina de faina (nu realizasem).Colindatorii la usa...am deschis normal, hohote de ras cand m-au vazut pudrata cu faina...au colindat si dupa ce au plecat m-am uitat in oglinda, asta a fost intimplarea hazlie a inceputului de Craciun.
8. Care este reteta dumneavoastra preferata? De unde o stiti si cat de des o pregatiti? Ne povestiti si noua cum se face?
Ingrediente:
11. Ce sfaturi ati putea da incepatorilor in bucatarie?
Asa cum se mai spune, meseria se fura.
Cred ca trebuie sa ai si aptitudini pentru asa ceva. Important este sa faci asa cum iti place si cum crezi ca e mai bine.
Cumparaturile prefer sa le fac la piata: legume proaspete si poti sa le alegi pe cele mai frumoase. Cand nu am timp suficient, fac cumparaturile si de la punctele ce le mai apropiate si mai rar de la hipermarket.
Recomandari pentru tine si casa ta
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pana la 12 rate
- 17 comentarii
-
-
paviasi (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010
Felicitarri pt. interviu si succes in viitor!
-
Mariana, 08 iulie 2010
Eu nu sunt bucatar de meserie dar i-mi place sa gatesc pentru sotul meu, familie si prieteni nostri, ma bucura foart mult atunci cand le place ceea ce gatesc. Cat despre articolul tau si omleta cu marar imi place foarte mult. Iti doresc din suflet sa se indeplineasca visul tau cu casuta cu multe flori acolo in satul tau natal( la noi la olteni). Cu drag, Olteanca Mariana
-
vera (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010
Felicitari pt interviu,imi pare bine sa te cunosc.... felicitari pt retetele tale!!
-
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010
Felicitari draga Iuliana,mi-a placut articolul tau si omleta cu marar,pentru ca si mie imi place,mai ales daca este facuta cu un gram de dragoste.Iti doresc din tot sufletul meu, sa se indeplineasca visul tau cu o casuta cu multe flori.
-
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010
Felicitari Iuliana, Mi-a placut interviul tau si sper sa ti se realizeze visul poate ne vom intalni cu toti la casuta de care tu pomeneai, mai devreme sau mai tarziu. Nu pot sa iti urez decat sanatate si numai bine. Cu drag, Nicoleta
-
Prioteasa Catalina, 03 iulie 2010
Bravo Iulika! Te pwpa Catalina. Sti tu cine sunt:X succes!
-
diana k, 02 iulie 2010
Draga Iuliana, te felicit pentru interviu si iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca visul.
-
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010
Multumesc,multumesc din suflet dargele mele "Gustoase" sa de bunul Dumnezeu sa fim sanatoase si nu stiu Sidy daca reusesc eu performanta cu 2011,dar cum o vrea cel de sus,important e sa avem sanatate si le rezolvam pe rind si pe celelate.
-
Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010
Foarte frumos articolul despre tine, despre cum esti si ce-ti doresti...E minunat sa stii ca ai asa prietene, chiar si virtuale doar. Iti doresc ca visul tau sa se infaptuiasca cat mai curand.
-
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010
Draga Iuliana, felicitari pt interviu, sunt bucuroasa ca ne-am cunoscut anul trecut, iti doresc realizarea visului de a ne avea pe toti invitatii tai intrun viitor apropiat. Sa ramai mereu vesela, plina de viata, prietenoasa, sincera, asa cum te-am cunoscut.
-
husni (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
Stiam ca Sidy,te cunoaste,dar nu stiam ca e vorba de 35 de ani;o viata de om. Eu,te cunosc(virtual),mult mai recent,dar,ma bucur ca te-am cunoscut.Ma bucur ca esti prietena mea(tot virtual). Revenind la articol,sa ti se indeplineasca visul si multe felicitari pentru articol!
-
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
Draga Iuliana,felicitari pentru interviu.Noi am avut norocul sa ne cunoastem personal,dar uite ca am aflat lucruri noi despre tine.Sper sa ti se implineasca visul si vorba lui Sidy,sa ne intalnim la tine la anu.Succes mult in tot ce ti-ai propus.Te pup.
-
Sidy (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
Cand au aparut aceste interviuri m-am bucurat enorm pentru ca asa avem posibilitatea sa ne cunoastem mai bine cu toate doamnele din marea familie "Gustos.ro". Dar pe tine Iuliana draga te cunosteam dinainte...de vreo 35 de ani ! Asa ca nu-mi ramane decat sa te felicit pentru acest interviu, ma bucur ca ti-ai facut putin timp si pentru noi, pentru ca stiu cat esti de ocupata. Iti doresc din suflet ca visul tau sa se implineasca cat mai curand si "...sa-ti amenajezi o casuta de vacanta inconjurata cu multe flori unde sa inviti toate "Gustoasele" si "gustosii" ..." !!!! Poate la anul vom reusi sa facem Marea Intilneala 2011 chiar la Caracal. Te tzuc cu mare drag Iuliana scumpa !
-
lailaobaid (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010
stimata doamana Iuliana, dupa ce am citit acest articol miam adus aminte de mincarurile bunicii si sint sigura ca si cea mai simpla reteta din mina dmtra ese o adevarata comoara gustoasa. Sint impresionata de pasiunea dmtra si va admir enorm.Eu consider pentru a fi un adevarat bucatar nu e nevoie sa ai scoala speciala, lasati inima sa gateasca ingrediente impreuna cu dragoste pentru a esi o adevarata reteta.Sa va ajute Dumnezeu in tot ce faceti.
-
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010
Multumesc din suflet Constanta,sper ca visul meu sa devina realitate si sa fii invitata mea speciala impreuna cu tot ''Gustosul".
-
constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010
Draga Iuliana ma bucur foarte mult ca am aflat atatea lucruri despre tine datorita acestui interviu.Iti urez multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi si visul tau de a avea o casa de vacanta inconjurata de multe flori sa se indeplineasca foarte curand. Cu mult drag, Constanta.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010
Felicitari penru tot ceea ce faci! Iti doresc sanatate si implinirea dorintelor!Sunt fan omleta, am sa incerc si reteta ta.