In aceasta saptamana suntem incantati sa v-o prezentam pe doamna Iuliana Tarnoveanu, Chef de Cuisine in comunitatea Gustos.ro, care ne este alaturi de mai bine de doi ani. Din cele povestite de doamna Tarnoveanu si din raspunsurile dumneaei nu e deloc greu sa iti dai seama ca este o persoana deschisa, cu un suflet frumos, care iubeste viata si lucrurile simple, care face totul cu placere, mai ales gatitul! Dar mai bine va lasam pe voi sa descoperiti asta, citind interviul de mai jos. Apoi, va invitam sa va delectati cu cele peste doua sute de retete minunate postate de doamna Tarnoveanu pentru noi!
1. Cand ati inceput sa gatiti? Ce v-a determinat? Cine a v-a fost profesor?
Va multumesc pentru amabilitatea de a da acest interviu in site-ul lui Gustos.ro. Ma onoreaza aceasta invitatie si multumesc inca o data domnisoarei Cristea Stela si echipei sale!
Indelenicirea de a gati se pierde in anii copilariei mele.....am invatat arta de a pregati diverse preparate culinare de la mama si bunica mea. Ele gateau in fiecare zi, mincare proaspata din legumele cultivate in propria gospodarie.....era fantastic!
Daca situatia impune si sunt mai multe persoane la masa (mese festive etc.),accept si ajutoare evident.
3. Ce ati dori sa realizati? Spuneti-ne visul dumneavoastra?
Doresc sa amenajez o casuta de vacanta inconjurata cu multe flori unde sa invit toate "Gustoasele" si "gustosii" impreuna cu echipa acestui site minunat la un ospat pregatit pe cinste ca la noi la Caracal (orasul meu natal).
Imi place sa prezint modalitati de a te hrani sanatos, imi place sa-mi educ nepotii si sa le ofer tot ce e mai bun si mai sanatos pentru ei.
O intimplare amuzanta in ale bucatarelii...era intr-o iarna inainte de Craciun. Incepusera colindele. Tocmai framintam piine pentru a o coace la cuptor si eram cu miinile in aluat si pe fata plina de faina (nu realizasem).Colindatorii la usa...am deschis normal, hohote de ras cand m-au vazut pudrata cu faina...au colindat si dupa ce au plecat m-am uitat in oglinda, asta a fost intimplarea hazlie a inceputului de Craciun.
8. Care este reteta dumneavoastra preferata? De unde o stiti si cat de des o pregatiti? Ne povestiti si noua cum se face?
Ingrediente:
11. Ce sfaturi ati putea da incepatorilor in bucatarie?
Asa cum se mai spune, meseria se fura.
Cred ca trebuie sa ai si aptitudini pentru asa ceva. Important este sa faci asa cum iti place si cum crezi ca e mai bine.
Cumparaturile prefer sa le fac la piata: legume proaspete si poti sa le alegi pe cele mai frumoase. Cand nu am timp suficient, fac cumparaturile si de la punctele ce le mai apropiate si mai rar de la hipermarket.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii