Anastasia Gherjavschi ne ofera: MIEL CURRY cu DOVLEAC

Daca vreti sa preparati carnea de miel intr-o maniera inedita, mai putin traditionala, atunci

Anastasia Gherjavschi ne ofera: MIEL CURRY cu DOVLEAC

Ingrediente:

3 linguri de ulei de floarea soarelui

1 kg cotlet de miel

1 ceapa taiata pestisori

1 piper chili verde eu am pus rosu ca verde nu aveam la moment ( curatati de seminte si taiati cubulete sau rondele subtiri )

4 catei de usturoi pisat

1 lingura praf de curry

1/2 betisor de scortisoara

2 rosii curatate si taiate

sucul de la 1/2 lamaie sau lime

600 ml supa de miel sau pui

500 gr. dovleac galben curatat si taiat cuburi

patrunjel pentru servit

Mod de preparare:

Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel. scoateti bucatile rumenite intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie.

Adaugati chili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute. Puneti in tigaie carnea si rosiile, adaugati sucul de lamaie si turnati supa.

Acoperiti cu capac si fierbeti la foc mic 1 ora si 30 de minute pana carnea devine moale.

Adaugati dovleacul mariti focul si mai fierbeti inca 20 de minute fara capac pana dovleacul va fi moale si se va ingrosa supa.

Se serveste fierbinte si se presoara cu patrunjel taiat.

Pofta mare, abia astept sa o mai prepar :) !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure