Daca vreti sa preparati carnea de miel intr-o maniera inedita, mai putin traditionala, atunci
Ingrediente:
3 linguri de ulei de floarea soarelui
1 kg cotlet de miel
1 ceapa taiata pestisori
1 piper chili verde eu am pus rosu ca verde nu aveam la moment ( curatati de seminte si taiati cubulete sau rondele subtiri )
4 catei de usturoi pisat
1 lingura praf de curry
1/2  betisor de scortisoara
2 rosii curatate si taiate
sucul de la 1/2 lamaie sau lime
600 ml supa de miel sau pui
500 gr. dovleac galben curatat si taiat cuburi
patrunjel pentru servit

Mod de preparare:
Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel. scoateti bucatile rumenite  intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie.
Adaugati chili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute. Puneti in tigaie carnea si rosiile, adaugati sucul de lamaie si turnati supa.
Acoperiti cu capac si fierbeti la foc mic 1 ora si 30 de minute pana carnea devine moale.
Adaugati dovleacul mariti focul si mai fierbeti inca 20 de minute fara capac pana dovleacul va fi moale si se va ingrosa supa.
Se serveste fierbinte si se presoara cu patrunjel taiat.
Pofta mare, abia astept sa o mai prepar :) !

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • KatrinC

    KatrinC (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2011

    Mmmmm buna combinatia de carne dovleac si inca atatea mirodenii, trebuie sa fi fost tareeee buunnnn :) Felicitari *****