O reteta de fel principal care cred ca ar fi perfecta pentru masa de Paste. Este simplu de facut si in acelasi timp, rafinata!


Ingrediente pentru patru portii:
2 piepti de pui,
taiati in jumatate,
pe lung,
o legatura de sparanghel,
2 fire de rozmarin proaspat,
zece rosii cherry,
ulei de masline,
jumatate de pahar de vin,
sare, piper.

Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se usuca bine, se sareaza si se pipereaza. Intr-o tava nu prea mare se pune sparanghelul taiat bucatele, rosiile cherry taiate in jumatate si deasupra pieptul de pui. Se condimenteaza cu frunzele de pe un fir de rozmarin, iar celalat fir se adauga intreg. Se adauga putin ulei de masline si vinul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 20 de minute, la 200 de grade, apoi se indeparteaza folia, se intoarce pieptul de pui si se mai lasa la cuptor inca 15 minute.
Este un fel de mancare elegant, perfect pentru o masa de Paste cu mai putine calorii si mai putine grasimi! Se serveste doar cu o salata alaturi, de preferat un amestec de verdeturi de primavara cum ar fi papadia, untisorul, spanacul si salata verde.

Mai multe bunatati delicioase gasiti pe blogu: Laurafrunza.com

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto