Laura Frunza ne ofera: PIEPT de PUI cu SPARANGHEL

O reteta de fel principal care cred ca ar fi perfecta pentru masa de Paste. Este simplu de facut si in acelasi timp, rafinata!

Laura Frunza ne ofera: PIEPT de PUI cu SPARANGHEL

Ingrediente pentru patru portii:

2 piepti de pui,

taiati in jumatate,

pe lung,

o legatura de sparanghel,

2 fire de rozmarin proaspat,

zece rosii cherry,

ulei de masline,

jumatate de pahar de vin,

sare, piper.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala, se usuca bine, se sareaza si se pipereaza. Intr-o tava nu prea mare se pune sparanghelul taiat bucatele, rosiile cherry taiate in jumatate si deasupra pieptul de pui. Se condimenteaza cu frunzele de pe un fir de rozmarin, iar celalat fir se adauga intreg. Se adauga putin ulei de masline si vinul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 20 de minute, la 200 de grade, apoi se indeparteaza folia, se intoarce pieptul de pui si se mai lasa la cuptor inca 15 minute.

Este un fel de mancare elegant, perfect pentru o masa de Paste cu mai putine calorii si mai putine grasimi! Se serveste doar cu o salata alaturi, de preferat un amestec de verdeturi de primavara cum ar fi papadia, untisorul, spanacul si salata verde.

Mai multe bunatati delicioase gasiti pe blogu: Laurafrunza.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise