Maria Elena Burdulea ne ofera: RULOURI DIN PIEPT DE PASARE

De data aceasta, am o reteta care nu ia prea mult timp gospodinelor, iar rezultatul este spectaculos, aducand o pata de culoare la masa de Paste, alaturi de alte aperitive si bucate traditionale.

Maria Elena Burdulea ne ofera: RULOURI DIN PIEPT DE PASARE

Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

Ingrediente:

1/2 piept de pasare dezosat,

1 ou fiert tare,

1 morcov,

patrunjel si marar verde,

piper, sare.

Mod de preparare:

Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare.

O jumatate de piept mare se taie in doua, insa nu de tot, in asa fel incat sa obtinem o bucata mare de carne, il desfacem, il batem cu ciocanul de carne, il piperam, il saram, apoi asezam morcovul fiert, oul curatat si taiat in 4 pe lungime. Punem verdeata tocata marunt de-a lungul morcovelui si oului. Rulam carnea si o invelim in staniol pe care il sucim la capete si punem pieptul astfel rulat intrun vas cu apa care fierbe. Lasam la fiert cam 10-15 minute la foc potrivit. Aveti grija ca ruloul sa fie acoperit cu apa. Dupa 10-15 minute scoatem carnea de la fiert, indepartam staniolul, lasam sa se racoreasca putin apoi taiem felii de grosimea degetului. Se consuma cald sau rece. Dintr-o jumatate de piept rezulta 8 rulouri.

Si alte retete delicioase si ingenioase gasiti pe blogul: Dulcesarat.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise