De data aceasta, am o reteta care nu ia prea mult timp gospodinelor, iar rezultatul este spectaculos, aducand o pata de culoare la masa de Paste, alaturi de alte aperitive si bucate traditionale.

Rulouri din piept de pasare cu morcov si ou

Ingrediente:
1/2 piept de pasare dezosat,
1 ou fiert tare,
1 morcov,
patrunjel si marar verde,
piper, sare.

Mod de preparare:
Incepem prin a pune la fiert un morcov subtire si lung timp de 10 minute. Punem la fiert separat, un ou, pe care il fierbem tare.
O jumatate de piept mare se taie in doua, insa nu de tot, in asa fel incat sa obtinem o bucata mare de carne,  il desfacem, il batem cu ciocanul de carne, il piperam, il saram, apoi asezam morcovul fiert, oul curatat si taiat in 4 pe lungime. Punem verdeata tocata marunt de-a lungul morcovelui si oului. Rulam carnea si o invelim in staniol pe care il sucim la capete si punem pieptul astfel rulat intrun vas cu apa care fierbe. Lasam la fiert cam 10-15 minute la foc potrivit. Aveti grija ca ruloul sa fie acoperit cu apa. Dupa 10-15 minute scoatem carnea de la fiert, indepartam staniolul, lasam sa se racoreasca putin apoi taiem felii de grosimea degetului. Se consuma cald sau rece. Dintr-o jumatate de piept rezulta 8 rulouri.

Si alte retete delicioase si ingenioase gasiti pe blogul: Dulcesarat.blogspot.com

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • Fara foto

    Inci Kara, 15 aprilie 2014

    super