Asia Fest, eveniment cultural spectaculos și complex, așteptat în fiecare an de bucureștenii interesați de cultura asiatică în toate formele ei a ajuns la o nouă ediție.

Cea de-a V-a ediție a Asia Fest, care va avea loc în perioada 24 - 26 noiembrie 2017 la Romexpo, este dedicată culturii chineze și îi va aduce în fața publicului din România pe cei mai cunoscuți jucători de Kendama ai momentului.

Sâmbătă, 25 noiembrie, va avea loc finala pe țară a concursului Ziua Națională Depozitul Kendama (ZNDK), etapa preliminară desfășurându-se pe 18 noiembrie în mall-uri din toată țara. De asemenea, duminică, 26 noiembrie, se va desfășura cunoscutul concurs de Cosplay, în juriu fiind invitat unul dintre cei mai iubiți cosplayeri din Europa.

Bucureștenii sunt așteptați cu cea mai mare zonă de food asiatic, dansuri asiatice spectaculoase, expoziții de bijuterii și haine și concursuri naționale. Mii de participanți au trecut pragul edițiilor anterioare Asia Fest, încântați de savoarea preparatelor culinare asiatice pregătite pe loc și a programului artistic.


Pentru mai multe informații vizitați pagina de facebook sau site-ul evenimentului.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii