Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, isi deschide astazi portile. Cu peste 5.000 de metri patrati, 2.000 de locuri in interior si 1.000 de locuri disponibile pe viitoarea terasa, noua berarie amenajata in fostul Pavilion H isi propune sa devina noul loc preferat de distractie al bucurestenilor.
 

Potrivit comunicatului oficial, amenajarile localului au durat aproximativ 7 luni, investitia initiala a fost de aproape 3 milioane de euro, iar in berarie au fost angajate aproximativ 120 de persoane care sa asigure buna dispozitie a vizitatorilor.
 
“Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ  doi  ani, insa momentul in care am gasit spatiul fostului Pavilion H am stiut ca este ceea ce cautam. As spune ca ambitia noastra este sa facem «cea mai tare berarie din Sud-Estul Europei», care va fi si «cea mai mare»”, a declarat Vlad Dumitru, administrator al Berariei H.
 
Odata cu lansarea, beraria va gazdui o serie de concerte ale unora dintre cele mai mari trupe romanesti. In data de 12 septembrie, Beraria H deschide seria de concerte live cu trupa  Holograf, urmat apoi de concerte saptamanale cu trupe si artisti reprezentativi pentru diverse stiluri muzicale: Zdob si Zdub, Partizan, Voltaj, Stefan Banica Jr, Guess Who, Antonia etc. 
 
Campania ce anunta lansarea oficiala este conceputa sub forma unei campanii electorale pentru titlul de Primar al Orasului H, un loc plin de chef de viata si bucurie. Candidatii la Primaria Orasului H sunt Artan (Partizan), Monica Anghel, Claudiu Teohari a.k.a. Teo de la Sector 7 si Mihai Margineanu. Timp de o luna, ei se vor “lupta” in promisiuni electorale de distractie. 
 
Beraria H ii asteapta zilnic pe clienti cu un meniu bogat in bauturi si mancaruri. Meniul localului contine in jur de 15 sortimente de bere, iar bucataria va fi condusa de Chef Ionut Toma. De pe mesele iubitorilor de bere nu vor lipsi preparatele traditionale romanesti dar si germane, astfel incat vizitatorii Berariei H vor avea parte de o experienta care aduce tot ce-i mai bun din cele doua culturi intr-un spatiu deosebit si in compania celor mai bune trupe live. 
 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Daniela Ilea Gunnarsson, 13 septembrie 2014

    Suna foarte bine!!! Cred ca chiar s-ar putea face chair si alegeri adevarate in astfel de conditii!!! Nu as vrea insa sa ma apropii de closelete unui astfel de loc!!!