BILLA România extinde colaborarea cu producătorii locali, așa încât toţi să avem în continuare acces uşor la gusturile și la prospețimea cu care ne-am obișnuit încâ din copilărie, produsele românești fiind aduce chiar de către producători de la doar câteva zeci de kilomentri și aprovizionarea făcându-se zilnic pentru majoritatea dintre acestea.

Strategia BILLA România are la bază dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu producătorii și comercianții locali, din dorința de a satisface nevoile și preferințele clienților săi, contribuind în același timp la creșterea economiei locale.

Această direcție strategică de colaborare cu producătorii locali s-a concretizat prin prezența unei game variante de produse românești în cadrul magazinelor BILLA din toată țara. Astfel, compania BILLA își îndeamnă clienții să susțină economia locală prin consumul produselor românești.

„Anul acesta dorim să facem ceva special pentru români și am decis să oferim clienților cele mai bune și naturale produse românești. Astfel, din primăvara aceasta oferim și mai multe produse românești, din cele mai importante categorii destinate consumului zilnic. În acest mod, BILLA România dorește să facă legătura între cei care preferă alimentele proaspete și sănătoase și cei care știu să le producă aici, în felul nostru, românește.” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

BILLA România își invită clienții să se bucure de prospețimea și gustul cu care au crescut  dar și de calitățile și beneficiile produselor românești.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Bulai Elena, 23 martie 2014

    Bravooo !

  • Adrian Zuna, 23 martie 2014

    produse romanesti dar legumele din olanda,germania,belgia,turcia?

  • 22 martie 2014

    buna initiativa ,decat sa cumparam porcariile din afara