BILLA invită românii să fie mândri de produsele locale

BILLA România extinde colaborarea cu producătorii locali, așa încât toţi să avem în continuare acces uşor la gusturile și la prospețimea cu care ne-am obișnuit încâ din copilărie, produsele românești fiind aduce chiar de către producători de la doar câteva zeci de kilomentri și aprovizionarea făcându-se zilnic pentru majoritatea dintre acestea.

BILLA invită românii să fie mândri de produsele locale

Strategia BILLA România are la bază dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu producătorii și comercianții locali, din dorința de a satisface nevoile și preferințele clienților săi, contribuind în același timp la creșterea economiei locale.

Această direcție strategică de colaborare cu producătorii locali s-a concretizat prin prezența unei game variante de produse românești în cadrul magazinelor BILLA din toată țara. Astfel, compania BILLA își îndeamnă clienții să susțină economia locală prin consumul produselor românești.

„Anul acesta dorim să facem ceva special pentru români și am decis să oferim clienților cele mai bune și naturale produse românești. Astfel, din primăvara aceasta oferim și mai multe produse românești, din cele mai importante categorii destinate consumului zilnic. În acest mod, BILLA România dorește să facă legătura între cei care preferă alimentele proaspete și sănătoase și cei care știu să le producă aici, în felul nostru, românește.” a declarat Sorana Georgia, Director General al BILLA România.

BILLA România își invită clienții să se bucure de prospețimea și gustul cu care au crescut dar și de calitățile și beneficiile produselor românești.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine