Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a prepara deserturi franțuzești originale

Cu puțin înainte de sărbătorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier și unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a propune și pregăti noi rețete de deserturi franțuzești, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat după o rețetă unică.  

Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a  revenit la București pentru a prepara deserturi franțuzești originale

Cunoscutul patiser de origine franceză, distins la nivel internațional cu numeroase premii culinare, printre care și cu titlul de Cel Mai Bun Chef Patiser din Franța, și-a împărtășit talentul și cunoștințele inegalabile, surprinzând publicul cu rețetele sale deosebite, în cadrul unui Pastry Show plin de savoare, care a avut loc miercuri, 9 aprilie, la Le Club, în Herăstrău. Chef Nicolas Boussin i-a încântat pe cei prezenți la eveniment cu preparate precum: “Boule de Noel”, “Evolution Crepe Suzette PRO” și “Finger Food Exotique” și a uimit prin modul inovator de a combina ingredientele minuțios alese și ingenios asamblate cu Grand Marnier Cordon Rouge, precum și prin talentul aparte de a face un desert să arate ca o operă de artă.
Rețetele create de Nicolas Boussin, care au impresionat și încântat publicul, îmbină melanjul delicat al ciocolatei albe, fructelor și piureurilor de fructe, cu gustul rafinat Grand Marnier, folosit în pregătirea celor mai delicioase deserturi. Parfumul, savoarea de caramel și aroma unică de portocale amărui și lămâie, fac din Grand Marnier lichiorul preferat al celor mai talentați specialiști în arta preparării și decorării produselor de patiserie din lume.
Chef Nicolas Boussin s-a alăturat departamentului de gastronomie Grand Marnier în anul 2003, reușind să creeze în acest răstimp mai multe rețete unice, a căror originalitate este dată de unul dintre cele mai fine lichioruri din lume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise