Cu puțin înainte de sărbătorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier și unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a propune și pregăti noi rețete de deserturi franțuzești, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat după o rețetă unică.
 
Cunoscutul patiser de origine franceză, distins la nivel internațional cu numeroase premii culinare, printre care și cu titlul de Cel Mai Bun Chef Patiser din Franța, și-a împărtășit talentul și cunoștințele inegalabile, surprinzând publicul cu rețetele sale deosebite, în cadrul unui Pastry  Show plin de savoare, care a avut loc miercuri, 9 aprilie, la Le Club, în Herăstrău. Chef Nicolas Boussin i-a încântat pe cei prezenți la eveniment cu preparate precum: “Boule de Noel”, “Evolution Crepe Suzette PRO” și “Finger Food Exotique” și a uimit prin modul inovator de a combina ingredientele minuțios alese și ingenios asamblate cu Grand Marnier Cordon Rouge, precum și prin talentul aparte de a face un desert să arate ca o operă de artă.
 
Rețetele create de Nicolas Boussin, care au impresionat și încântat publicul, îmbină melanjul delicat al ciocolatei albe, fructelor și piureurilor de fructe, cu gustul rafinat Grand Marnier, folosit în pregătirea celor mai delicioase deserturi. Parfumul, savoarea de caramel și aroma unică de portocale amărui și lămâie, fac din Grand Marnier lichiorul preferat al celor mai talentați specialiști în arta preparării și decorării produselor de patiserie din lume.
 
Chef Nicolas Boussin s-a alăturat departamentului de gastronomie Grand Marnier în anul 2003, reușind să creeze în acest răstimp mai multe rețete unice, a căror originalitate este dată de unul dintre cele mai fine lichioruri din lume.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii