Brutăriile Paul introduc în colecţiile de croissante dulci şi sărate şase sortimente noi, preparate după rețete delicioase franțuzești. Campania „Gourmand comme un croissant” aduce în gama Croissant sucrée (dulci) trei rețete cremoase şi fructate, cu cremă de ciocolată, cremă de vanilie şi zmeură sau cremă de ciocolată şi alune, iar în gama Croissant salée (sărate) trei combinații apetisante: somon şi praz, brânză de capră şi roşii deshidratate sau bacon şi sote de ciuperci.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii