Brutăriile Paul introduc în colecţiile de croissante dulci şi sărate şase sortimente noi, preparate după rețete delicioase franțuzești. Campania „Gourmand comme un croissant” aduce în gama Croissant sucrée (dulci) trei rețete cremoase şi fructate, cu cremă de ciocolată, cremă de vanilie şi zmeură sau cremă de ciocolată şi alune, iar în gama Croissant salée (sărate) trei combinații apetisante: somon şi praz, brânză de capră şi roşii deshidratate sau bacon şi sote de ciuperci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii