Colecția Paul pentru gurmanzi: șase croissante noi, în combinații dulci și sărate delicioase

Brutăriile Paul introduc în colecţiile de croissante dulci şi sărate şase sortimente noi, preparate după rețete delicioase franțuzești. Campania „Gourmand comme un croissant” aduce în gama Croissant sucrée (dulci) trei rețete cremoase şi fructate, cu cremă de ciocolată, cremă de vanilie şi zmeură sau cremă de ciocolată şi alune, iar în gama Croissant salée (sărate) trei combinații apetisante: somon şi praz, brânză de capră şi roşii deshidratate sau bacon şi sote de ciuperci.   

Colecția Paul pentru gurmanzi: șase croissante noi, în combinații dulci și sărate delicioase

„Croissantul, servit alături de o ceaşcă de ceai, cafea sau cappuccino, este simbolul micului dejun franţuzesc și produsul iconic cel mai vândut în brutăriile Paul. Alături de varianta clasică, în Franţa el este deseori reinterpretat, cu ingrediente dulci sau sărate care îi completează perfect aluatul fraged. Prin extinderea gamei de croissante, ne-am propus să oferim și clienților din România un mic dejun franțuzesc mai bogat și mai variat, cu șase rețete care vor încânta orice gurmand”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Noile croissante din gamele sucrée si salée sunt disponibile în toate brutăriile Paul din Bucureşti şi Ploieşti, inclusiv cele de tip chariot. Mai multe detalii despre campania „Gourmand comme un croissant” găsiți pe pagina de Facebook a Paul România.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise