Brutăriile Paul introduc în colecţiile de croissante dulci şi sărate şase sortimente noi, preparate după rețete delicioase franțuzești. Campania „Gourmand comme un croissant” aduce în gama Croissant sucrée (dulci) trei rețete cremoase şi fructate, cu cremă de ciocolată, cremă de vanilie şi zmeură sau cremă de ciocolată şi alune, iar în gama Croissant salée (sărate) trei combinații apetisante: somon şi praz, brânză de capră şi roşii deshidratate sau bacon şi sote de ciuperci. 
 
„Croissantul, servit alături de o ceaşcă de ceai, cafea sau cappuccino, este simbolul micului dejun franţuzesc și produsul iconic cel mai vândut în brutăriile Paul. Alături de varianta clasică, în Franţa el este deseori reinterpretat, cu ingrediente dulci sau sărate care îi completează perfect aluatul fraged. Prin extinderea gamei de croissante, ne-am propus să oferim și clienților din România un mic dejun franțuzesc mai bogat și mai variat, cu șase rețete care vor încânta orice gurmand”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.
 
Noile croissante din gamele sucrée si salée sunt disponibile în toate brutăriile Paul din Bucureşti şi Ploieşti, inclusiv cele de tip chariot. Mai multe detalii despre campania „Gourmand comme un croissant” găsiți pe pagina de Facebook a Paul România.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii