Philips lanseaza o gama de produse pentru bucatarie menita sa ajute in prepararea diverselor sortimente de mancaruri proaspete, gatite usor si rapid.

Noile mixere verticale Philips Avance SpeedTouch ofera utilizatorului un control absolut  gratie unui buton special care controleaza puterea motorului. Cu cat se apasa butonul mai mult, cu atat puterea obtinuta este mai mare. Noua gama de mixere verticale Avance poate varia de la 700 la 800 de wati, in functie de model.

Noile mixere verticale Philips Avance SpeedTouch sunt concepute pentru a imbunatati si usura gatitul in propria locuinta. Philips incurajeaza un stil de viata sanatos, bazat pe o dieta echilibrata din legume si fructe, iar noile mixere verticale reprezinta instrumentul ideal pentru a prepara mancaruri sanatoase si gustoase.
 
Mixerele verticale Philips Avance SpeedTouch vin cu mai multe inovatii tehnologice, care, combinate, duc la rezultate perfecte in prepararea rapida a meselor bogate in ingrediente proaspete si de calitate.  
 
Tehnologia SpeedTouch+Turbo ajuta utilizatorul in reglarea vitezei printr-o singura apasare a butonului, iar alaturi de manerul ergonomic din cauciuc, ofera rezultate greu de egalat in comparatie cu alte produse similare.
 
Tehnologia unica ProMix, dezvoltata impreuna cu prestigioasa Universitate din Stuttgart, are trei principii de baza:
 
1. Forma triunghiulara a capatului de pasare al mixerului vertical Philips ajuta la obtinerea unui flux optim si ofera o performanta maxima in bucatarie;
2. Aparatoarea de lama impotriva stropirii, cu forma speciala de val in partea inferioara a barei de amestecare, garanteaza lipsa mizeriei si nu permite mixerului vertical Philips sa se lipeasca de vas;
3. Forma cutitului este optimizata pentru a da rezultate excelente impreuna cu bara triunghiulara de amestecare a mixerului de mana. 
 
Alaturi de ProMix, se mai adauga tehnologia ProMixTitanium, care se defineste printr-un strat de titan care acopera lama de taiere si o face de sase ori mai rezistenta decat un cutit obisnuit din otel inoxidabil.
 
O alta caracteristica a mixerelor verticale Philips Avance SpeedTouch este data de versatilitatea deosebita. Produsul vine acompaniat de o gama larga de accesorii, care permit prepararea a unei liste variate de mancaruri gatite usor si rapid. 

 
Mixerele verticale Philips Avance SpeedTouch sunt disponibile in 9 modele similare, ce variaza prin puterea motorului si accesorii. Preturile* difera in functie de model:
 
HR1641/00 - 700W, cu tehnologia SpeedTouch+Turbo, ProMixTitanium si accesorii, 262 lei;
HR1642/00 - 700W, cu tehnologia SpeedTouch+Turbo, ProMixTitanium si accesorii, 286 lei;
HR1643/00 - 700W, cu tehnologia SpeedTouch+Turbo, ProMixTitanium si accesorii, 286lei;
HR1645/00 - 700W, cu tehnologia SpeedTouch+Turbo, ProMixTitanium si accesorii, 334 lei;
HR1646/00 - 700W, cu tehnologia SpeedTouch+Turbo, ProMixTitanium si accesorii, 334 lei;
HR1671/90 - 800W, cu tehnologia SpeedTouch+Turbo, ProMixTitanium si accesorii, 310lei;
HR1672/09 - 800W, cu tehnologia SpeedTouch+Turbo, ProMixTitanium si accesorii, 334lei;
HR1673/90 - 800W, cu tehnologia SpeedTouch+Turbo, ProMixTitanium si accesorii, 382lei;

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii