De astăzi, Cupa Agențiilor la Gătit este pregătită pe materiale de la VERLA. Furnizor de soluții pentru industria publicitară, VERLA dă ocazia agențiilor participante să se întreacă și mai mult în creativitate oferind o nouă competiție în cadrul Cupei: Competiția de design de șorțuri de gătit.
Mai mult, VERLA provoacă publicitarii să folosească în moduri cât mai creative materialele sale, oferindu-le ca suport pentru noi elemente inspirate în cadrul competiției. Vor fi inventate astfel: foto panelul în care poți să testezi mai multe look-uri de bucătar și pufurile cu branding Cupa Agențiilor la Gătit FLORIOL, care vor  ajunge la final în birourile celor mai gourmets publicitari. De asemenea, emblemele echipelor vor fi produse într-un mod neconvențional de către VERLA și expuse la eveniment.

Toate echipele participante la Cupa Agențiilor la Gătit se pot înscrie în cadrul competiției începând de azi și până pe 11 octombrie, la ora 16:00, prin trimiterea unui e-mail la adresa Monica@IQads.ro, cu creațiile trimise la rezoluție de minim 300 dpi, incluse în template-ul de concurs Toate înscrierile vor fi prezentate pe site pe măsură ce sunt înscrise și vor fi și produse de VERLA și oferite participanților la Cupă.

Votarea în cadrul acestei competiții începe din momentul în care creațiile sunt publicate pe site și durează până pe 17 octombrie, la ora 23:59. Jurizarea va fi făcută online, de către publicul larg (40% din nota finală), dar și de către un juriu (60% din nota finală) format din reprezentanți VERLA și reprezentanți IQads. Șorțul câștigător va fi anunțat în ultima zi a Cupei, pe 18 octombrie, la ceremonia de premiere de la Kuxa Studio.

Verla va mai personaliza și alte zone de la eveniment. Zona de welcome va avea un covor roșu realizat din folie StreetRap, panourile cu programul și scorurile echipelor vor fi realizate cu soluția Magnetic Wall, iar geamurile vor fi transformate în ecrane cu forme creative cu ajutorul Glass Movie.

Agentiile care doresc să se înscrie în cadrul Cupei se mai pot înscrie până pe 10 octombrie, trimițând formularul completat și datele firmei la adresa Monica@IQads.ro. Formularul de înscriere și regulamentul complet sunt disponibile pe site.

Cupa Agențiilor la Gătit FLORIOL pregătită pe materiale de la VERLA este un eveniment IQads și Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro, La Cucina și Radio Guerrilla.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii