Brutăriile Paul îşi îmbogăţesc gama de cafea cu trei noi sortimente de cappuccino aromate care descriu perfect atmosfera sărbătorilor de iarnă. Acestea se găsesc sub denumirea Cappuccino Collections şi au arome de Amaretto, Scorţişoară şi Portocală. Astfel, clienţii Paul sunt invitaţi să înceapă sărbătorile alături de o ceaşcă de cappuccino cald, în orice brutărie Paul din Bucureşti şi Ploieşti.
 
„Cafeaua este tot mai iubită de români și credem că timpul petrecut în brutăriile Paul este cu atât mai plăcut în compania unei cafele bune. Pentru că ne place diversitatea și pentru că a venit sezonul de iarnă, cu atâtea arome și gusturi speciale, ne-am inspirat pentru a crea Cappuccino Collections, o gamă care combină gustul cafelei naturale cu aromele Crăciunului”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.
 
Noua gamă Cappuccino Collections este preparată din cafea naturală 100%, îmbogăţită cu arome de Amaretto, Scorţişoară şi Portocală. Cele trei noi sortimente sunt disponibile în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, la 200 de ml.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii