Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut se extind cu două noi locații în București, în cadrul Mega Mall. Restaurantele vor fi deschise publicului începând din 14 mai, data inaugurării noului centru comercial.

Restaurantul KFC este situat în zona food-court a Mega Mall, fiind rezultatul unei investiții de 350.000 euro. Noua locație acoperă o suprafață de 175 mp și oferă 50 de locuri de muncă. Cu ocazia inaugurării restaurantului din Pantelimon, KFC pregătește și o ofertă în exclusivitate pentru cei care îl vizitează: în zilele de 14 și 15 mai, aceștia pot achiziționa 10 Hot Wings la prețul de 10 lei. 
 
Noul restaurant Pizza Hut din București reprezintă o investiție de 420.000 euro și are o suprafață de 229 mp. Odată cu această deschidere au fost create 35 noi locuri de muncă. Restaurantul este situat la etajul 2, în zona food-court a noului mall. În perioada 14-15 mai, fanii brandului se pot bucura și de o ofertă din partea Pizza Hut: la orice pizza medie cumpărată primesc una gratis. 
 
“Suntem bucuroși să extindem rețeaua de restaurante din București, pentru a fi cât mai aproape de cei care ne apreciază produsele. Dezvoltarea unui nou centru comercial în zona de est a orașului va schimba dinamica acestei zone și ne dorim ca produsele KFC și Pizza Hut să facă parte din experiența Mega Mall. Primim frecvent sugestii de noi locații de la fanii KFC și Pizza Hut și ne bucurăm de fiecare dată când reușim să le fim în proximitate”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC și Pizza Hut.
 
Odată cu inaugurarea celor două restaurante, rețeaua KFC în România ajunge la 54 de unități, iar rețeaua Pizza Hut atinge 16 restaurante în București și marile orașe.
 
Pentru a afla mai multe despre ofertele din restaurante, vă invităm pe paginile de Facebook KFC România și Pizza Hut România. 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii