KFC lansează două noi oferte pentru Crispy Strips, cel mai bine vândut și apreciat produs din meniul KFC în România. Crispy Strips Menu Box este un pachet complet ce conține 6 Crispy Strips, o porție medie de cartofi prăjiți, o salată Coleslaw, o răcoritoare la 0,4 l și un sos la alegere, toate la prețul promoțional de 22,5 lei. Crispy Strips Box este o alegere smart care conține, la prețul de 10,9 lei, 3 Crispy Strips, o porție medie de cartofi prăjiți și un sos la alegere. 
 
Cele două oferte vor fi disponibile în meniul KFC până pe 02 octombrie 2014 și sunt comunicate la nivel național prin campania „Oameni pe bune. Poveşti pe bune. Pui pe bune.”, adresată „eroilor urbani”, tinerilor activi și nonconformiști care care ştiu să transforme tensiunile cotidiene în poveşti frumoase.
 
„La KFC, pregătim zilnic Crispy Strips pentru consumatorii din România, acesta fiind produsul cel mai bine vândut și mai îndrăgit pe piața locală. Prin noile oferte, ne-am propus să diversificăm opțiunile consumatorilor noștri atunci când vine vorba despre produsul lor preferat. Fie că își doresc o gustare rapidă, fie că au nevoie de un prânz sățios, Crispy Strips sunt disponibile acum într-o varietate de combinații, pentru orice ocazie de consum ″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.
 
Produsele Crispy Strips sunt realizate din piept de pui 100%, marinat şi picant, crocant la exterior şi fraged la interior, preparat după rețeta specială KFC Hot & Spicy. 
 
Pentru a descoperi surprizele noii campanii KFC, vă invităm pe pagina de Facebook KFC România.

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii