Vesti bune, dragilor. Se pare ca avem inca un motiv sa adaugam si mai multe legume in farfuriile noastre. In urma unui studiu realizat de catre compania detinatoare a brandului Pinnacle Foods' Birds Eye, publicat in Public Health Nutrition, s-a ajuns la o concluzie foarte interesanta: “Farfuriile cu mancare pe care se afla mai multe legume fac ca atat bucatarul, cat si preparatul sa fie mai apreciati decat in celelalte cazuri”.
 
 
 
Asadar, daca pana acum va fereati sa umpleti farfuriile cu legume, de acum incolo probabil ca va veti gandi sa faceti altfel. Nu numai musafirii poftiti la masa, ci si copiii considera ca bucatarul care pregateste masa este mai priceput daca pune legume in farfurie. Desi nu ne-am fi asteptat la asemenea concluzii, se pare ca si cei mici sunt impresionati de “vitaminele” din farfurie si au o parere mai buna despre preparatele care contin legume colorate.
 
Din moment ce legumele te ajuta cresti ca bucatar in ochii copiiilor tai, iar mancarea ta pare sa fie mai buna datorita lor, inseamna ca este recomandat sa sustii cu tarie consumul de astfel de alimente in fata celor mici si sa ii convingi sa adopte un stil sanatos de viata inca de la cea mai frageda varsta. Gateste legumele cu condimente pentru a le da un gust deosebit si consuma-le in fiecare zi alaturi de copiii din familie pentru a le da acestora un exemplu bun.

sursa

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Proca Constanta, 30 noiembrie 2013

    O bunatate

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2013

    Mare adevar...Legumele sunt gustoase si sanatoase...