Vesti bune, dragilor. Se pare ca avem inca un motiv sa adaugam si mai multe legume in farfuriile noastre. In urma unui studiu realizat de catre compania detinatoare a brandului Pinnacle Foods' Birds Eye, publicat in Public Health Nutrition, s-a ajuns la o concluzie foarte interesanta: “Farfuriile cu mancare pe care se afla mai multe legume fac ca atat bucatarul, cat si preparatul sa fie mai apreciati decat in celelalte cazuri”.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii