Pizza Hut Delivery vine cu o nouă ofertă pentru fanii brandului: până pe 2 aprilie, aceștia pot transforma orice pizza medie în pizza mare, pentru doar 5 lei în plus. Oferta este valabilă de luni până duminică, pentru pizzele pe blat Tradițional, cel mai bine vândut blat din meniu, și cel Italian. 
De asemenea, meniul Pizza Hut Delivery oferă, din acest an, două rețete noi: pizza Rodeo, o combinație delicioasă de sos tomat, brânză Mozarella, bacon, ciuperci și porumb, și pizza Carnivoră, cu sos tomat, brânză Mozarella, pui, șuncă, pepperoni și bacon.
 
Pentru fiecare comandă transmisă de clienți, pizza este preparată pe loc, folosind ingrediente proaspete. Printre cele mai populare rețete Pizza Hut Delivery în România se numără: Super Supremă, Quattro formaggi, Europeană, Roma și Țărănească. 
 
„În această perioadă, clienții noștri pot alege rețetele preferate dintr-o gamă variată sau pot încerca cele două rețete noi, la un preț foarte avantajos. Pizza mare din meniul nostru poate fi împărțită de două sau chiar trei persoane. Astfel, ea poate fi soluția rapidă și gustoasă pentru o masă alături de colegi, prieteni sau familie, în orice moment al zilei”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.
 
Oferta Pizza Hut Delivery este disponibilă atât la livrare, cât și la ridicarea comenzilor din locație. Pentru mai multe detalii intraţi pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii