Pizza Hut și Pizza Hut Delivery continuă dezvoltarea meniului cu un nou blat inovator: Star of flavors, în formă de stea, cu 8 triunghiuri umplute cu un amestec delicios de cremă de brânză și ierburi aromate.

La Pizza Hut, noul sortiment este disponibil pentru pizza de dimensiune mare, pe toate rețetele din categoriile Favorite, Speciale și Complete. La Pizza Hut Delivery, fanii brandului pot încerca noul blat Star la orice rețetă din meniu, adăugând doar 4 lei la prețul pizzei mari tradiționale.
 
“La Pizza Hut și Pizza Hut Delivery avem o experiență bogată în ceea ce privește inovația. Ne-am propus mereu să oferim clienților noștri mai mult decât o masă obișnuită - să încurajăm momentele autentice între prieteni, interacțiunea și experiențele pline de gust. Datorită formei unice și triunghiurilor cu cremă de brânză și verdeață, Star of flavors este ușor de împărțit cu prietenii, fiind conceput special pentru astfel de momente”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut și Pizza Hut Delivery. 
 
Noul blat Star of flavors este disponibil în ediție limitată până în luna iunie 2015, atât în restaurantele Pizza Hut, cât și în rețeaua Pizza Hut Delivery. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriți paginile de Facebook ale Pizza Hut România și Pizza Hut Delivery România. 
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto