Paste Baneasa a sponsorizat si in acest an competitia de hochei pentru copii „Cupa Primaverii”, organizata de Asociatia Club Sportiv „Steaua Rangers” si Asociatia Club Sportiv „Lupascu Sports Academy”, impreuna cu Federatia Romana de Hochei pe Gheata la patinoarul Tiriac Telekom Arena. 
Cu o istorie de peste 30 de ani, brand-ul romanesc Paste Baneasa ne-a obisnuit de-a lungul timpului cu implicarea sa in diferite evenimente sociale, culturale sau sportive. De aceasta data, unul dintre cele mai cunosute brand-uri de paste fainoase si produse de morarit, Paste Baneasa a sponsorizat Cupa Primaverii la Hochei pentru copii. 
Aflata la a ce de-a doua editie, Competitia de hochei „Cupa Primaverii” s-a desfasurat timp de 2 zile, pe 25 si 26 mai, fiind adresata copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Evenimentul sportiv a fost sustinut de Fundatia Ion Tiriac si de numerosi alti sponsori si parteneri, atat pe gheata, cat si in afara ei, in pauzele destinate mesei de pranz.
In cadrul editiei din acest an a fost organizat un concurs la care au participat 20 de echipe apartinand cluburilor invitate: Steaua Rangers, Triumf Bucuresti, Tigers Braila, Olimpia/Viitorul Hocheist, Husky Bucuresti, Dunarea Galati, Allianz, Dedeman, Telekom, Halep. Astfel ca pe parcursul celor 2 zile de concurs au participat 350 de copii si 600 de parinti, care pe langa competitie, s-au bucurat in pauze de preparate delicioase realizate cu pastele Baneasa. Astfel cei mici si-au reincarcat bateriile pentru concurs, iar parintii acestora s-au incarcat cu si mai multa energie pentru a-i sustine. Competitia s-a incheiat cu festivitatea de premiere a micilor hocheisti.
Acest eveniment a fost mai mult decat o simpla competitie, ci un spectacol al talentului si determinarii micilor sportivi. Pasiunea pentru joc si perseverenta acestora reprezinta o adevarata sursa de inspiratie. Pentru Paste Baneasa a fost o placere, ca de fiecare data, sa sponsorizeze aceasta competitie. 
 

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Catalina P., 30 iulie 2019

    Nu stiam ca paste baneasa se implica in astfel de activitati, felicitari!

  • Daiana F., 25 iulie 2019

    Wow! Ma bucura sa aud ca Paste Baneasa sponsorizeaza si sustine aceasta cauza. Foloseam produse de la ei si inainte, acum ma simt si mai bine!