Pe 4 decembrie, Food Bloggers Conference aduce tendintele momentului in arta culinara!

Pe 4 decembrie, Food Bloggers Conference aduce tendintele momentului in arta culinara!

Pe 4 decembrie, incepe Food Bloggers Conference. Editia din iarna reuneste, la Radisson Blu Hotel Bucuresti, comunitatea activa din mediul online, pasionata de arta culinara, specialisti in gastronomie si reprezentanti ai celor mai active branduri in mediul digital.

Cea de-a 11-a editie va servi un meniu plin cu noutati din lumea gastronomiei, condimentat cu multe idei bune, asezonat cu invitati de renume si ornat cu activari picante.

In cadrul acestei editii vor fi abordate subiecte de interes atat pentru blogosfera culinara, cat si pentru antreprenorii si promotorii din Horeca.

Prin intermediul temelor, evenimentul isi propune sa adune studii de caz relevante, strategii si idei pentru a veni intampinarea nevoilor creatorilor de continut pasionati de arta culinara. Printre acestea se numara: dezvaluirea secretelor esentiale din spatele unor cariere impresiononante in mari restaurante din tara si strainatate, tips & tricks utile pentru cresterea blogului si a vizibilitatii in fata brandurilor, dar si sa ofere un know-how valoros despre utilitatea platformelor sociale ale momentului.

Programul va fi alcatuit din 3 sesiuni savuroase ce vor pune la incercare simturile si papilele gustative ale participantilor. Evenimentul va debuta cu o calatorie inedita in lumea gastronomiei, storytelling si mult content bun. Cea de-a doua sesiune va continua cu o discutie inspirationala alaturi de unii dintre cei mai renumiti chefs si antreprenori romani, ingredientul principal fiind entuziasmul si voia buna. Conferinta se va incheia cu o discutie deschisa despre colaborarile intre bloggeri si brand-uri, cu idei noi si sfaturi aplicate, cu bune practici si exemple de succes.

Vorbitorii din cadrul acestei editii Food Bloggers Conference sunt: Chef Joseph Hadad, Chef Foa, Chef Liviu Lambrino, Razvan Crisan (Group M60), Claudia Benea (Aur'a), Bogdan Doltu (Maidan & Mosia Corbeanca), Laura Eremia (Loca Guiltfree Cakes & Pastry), Corina Bernschutz (Bernschutz & Co Tea), Mia Munteanu (Dinner Stories), Alina Dragne (Delicii.com), Cristina Mazilu (Mazilique.ro ) ( Andra Ilias (Andrailias.ro), Valentin Hristu (Paine si Vin).

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 4 decembrie.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys impreuna cu Lidl Romania si in parteneriat cu Verdino, Nestle Desert, Electrolux, Freeway, Laptele Maresi, Dr. Oekter, Nespresso, Napolact, Paste Baneasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

incearca reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata! Un desert decadent, ideal pentru orice ocazie...

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine

Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine

Iata cum sa prepari un pandispan pufos si delicios, imbogatit cu visine aromate. O reteta simpla si rapida pentru un desert...

Pandispan cu visine - reteta de prajitura pufoasa cu visine
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise