Brutăriile Paul își diversifică oferta pentru prânz sub umbrela „Menu du jour”. Pentru o masă în stil franțuzesc, clienții se pot delecta cu patru combinații de produse la prețuri speciale, iar pentru o gustare lejeră, ei pot savura cele mai noi produse din meniul Paul: supa cremă de legume sau supa franțuzească de ceapă.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii