Brutăriile Paul își diversifică oferta pentru prânz sub umbrela „Menu du jour”. Pentru o masă în stil franțuzesc, clienții se pot delecta cu patru combinații de produse la prețuri speciale, iar pentru o gustare lejeră, ei pot savura cele mai noi produse din meniul Paul: supa cremă de legume sau supa franțuzească de ceapă.  
 
Oferta „Menu du jour” conține patru combinații delicioase: sandwich în croissant și tartă cu fructe, sandwich și ecler, supă și quiche sau supă și sandwich. Noile meniuri sunt disponibile în toate brutăriile Paul din București, iar în locațiile de tip chariot sunt disponibile variantele care nu includ supe.  
 
„Menu du jour te ajută să combini mai ușor și mai avantajos produsele preferate din meniul Paul. Iar supele sunt gustarea perfectă pentru toţi cei care îşi doresc un prânz ușor, bogat în vitamine şi foarte gustos. Ele sunt preparate după reţete franţuzeşti, lejere și perfecte pentru o dietă echilibrată”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.


 
Supele Paul se regăsesc atât în ofertele speciale „Menu du jour ”, cât și separat. De asemenea, cei care doresc să savureze produsele „Menu du jour ” la birou sau acasă au posibilitatea de a le lua la pachet. 


 
Pentru mai multe detalii despre „Menu du jour”, urmăriţi pagina de Facebook Paul România.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii