Brutăriile Paul își diversifică oferta pentru prânz sub umbrela „Menu du jour”. Pentru o masă în stil franțuzesc, clienții se pot delecta cu patru combinații de produse la prețuri speciale, iar pentru o gustare lejeră, ei pot savura cele mai noi produse din meniul Paul: supa cremă de legume sau supa franțuzească de ceapă.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii