Sub sloganul „Mea Pulpa”, Prigat lansează noile sortimente de sucuri cu pulpă de citrice,  fără conservanți. Noua gamă Prigat cu Pulpă include trei variante: cu portocale, grapefruit și mandarine. Sticlele Prigat cu Pulpă au o formă nouă, fiind disponibile în varianta de 1,5 L. Campania de promovare se desfășoară în perioada iulie - august 2014, având în centru un spot TV ce beneficiază de o coloană sonoră semnată de Moonlight Breakfast. 
 
„Prigat cu Pulpă este perfect pentru momentele în care vrei să te răsfeți cu ceva bun. Gustul proaspăt te ajută să vezi partea plină a paharului și să prinzi chef de viață. Este produsul potrivit în orice moment al zilei, când dorești să iei o pauză, să îți reîncarci bateriile și să te bucuri de experiența autentică a fructelor. Consistența plăcută și fină a citricelor, gustul intens de fruct, sunt calități ce recomandă și diferențiază acest produs”, spune Claudia Crișan, Brand Manager Juices & Flavors, PepsiCo România. „Încă din 2005, Prigat a adus pe piața românească sortimente de suc de citrice cu pulpă, fiind primul brand care a produs și distribuit în România acest tip de produse”, a adăugat Claudia Crișan. 
 
Noua gamă de produse Prigat cu Pulpă este lansată în cadrul campaniei de comunicare integrată „Mea Pulpa”, ce include spot TV, promovare in-store, prin canale de social media și activități de PR. 
 
În coloana sonoră a spotului se regăsește cea mai recentă melodie a trupei Moonlight Breakfast, „Go Get It”, ce poartă semnătura Siia George Cristian și Siia Cristina Mihaela, o melodie care surprinde perfect experiența oferită de Prigat cu Pulpă. Moonlight Breakfast este o trupă cu un spirit tânăr și energic, potrivit  atitudinii Prigat, ce aduce pe scenă un sound original, un mix de succes între soul, jazz, dance, electro și alte influențe. Spotul TV este disponibil aici.
Mai multe informații despre gama Prigat cu Pulpă sunt disponibile în magazine și pe pagina de Facebook a Prigat România. 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii