Timișoreana a lansat campania “Provocarea Brunei: Convinge-l pe Adi Despot să încerce o Timișoreana Brună!”, o componentă de digital care face parte din strategia națională de lansare a noului sortiment de bere, Timișoreana Brună. Campania a început în data de 1 August și va dura până pe 15 septembrie. Partea cea mai importantă a acestui proiect este reprezentată de un concurs pentru consumatori care se desfășoară pe site-ul Timișoreana.  Fanii Timișoreana Brună trebuie să demonstreze că pot avea cele mai bune argumente pentru a-l convinge pe Adi Despot să încerce noul sortiment. 

 
Concursul are la bază un spot ce îi are ca protagoniști pe Adrian Igrișan și Adrian Despot care stau într-un bar și beau o bere. După ce urmăresc împreună spotul Timișoreana Brună, începe o adevărată confruntare în care Adrian Igrișan încearcă să-l convingă pe Adi Despot să încerce Timișoreana Brună. Pentru că nu reușește, Igrișan face apel către toți fanii Timișoreana Brună, cerându-le ajutorul.
 
Mecanismul de funcționare este unul foarte simplu: userul trebuie să intre pe site-ul http://www.beretimisoreana.ro/bruna/, să urmărească spotul și trebuie să îl convingă prin argumente pe Adi Despot să încerce o Timișoreana Brună. Detalii despre Timișoreana Brună, precum și regulamentul oficial al campaniei se regăsesc pe site-ul http://www.beretimisoreana.ro/bruna/.
 
În fiecare săptămână sunt alese cele mai bune și convingătoare argumente și sunt premiate astfel: trei câștigători pe zi primesc câte un bax de bere Timișoreana Brună, un câștigător pe săptămână primește un iPad mini și un câștigător pe săptămână primește o camera foto Olympus. La finalul campaniei cele mai puternice două argumente care au reușit să-l convingă pe Adi Despot să încerce Timișoreana Brună vor fi premiate cu Smart TV de la Samsung.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii