Reuniunea de iarna a bloggerilor culinari la Food Bloggers Conference

Food Bloggers Conference revine pe 12 decembrie cu editia de iarna! Evenimentul, care va avea loc la Radisson Blu Hotel, se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie. 

Reuniunea de iarna a bloggerilor culinari la Food Bloggers Conference

Cea de-a saptea editie vine cu reteta perfecta: networking, sfaturi practice si idei, speakeri renumiti si multa inspiratie. Conferinta va aborda atat teme specifice gastronomiei, cat si subiecte de interes general.

Bloggeri, Chefi & Instagrammeri

Programul de la aceasta editie #foodbloggers17 va acoperi subiecte de interes pentru blogosfera. De la utilitatea Instagramului, abordari practice si solutii pentru cresterea blogului si a vizibilitati in fata brandurilor si pana la secretele din spatele unor cariere impresionante ca chefi.

Speakeri renumiti

Printre speakerii Food Bloggers Conference 2017 Winter Edition se numara: Chef Adrian Hadean, Chef Catalin Jernoiu, Chef Camelia Pislaru, Chef Cezar Munteanu, Ciprian Muntele (Ciprianmuntele.ro), Ruxandra Micu (Gourmandelle), Cristina Bazavan (Bazavan.ro), Andra Constantinescu (Menta&Rozmarin), Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Andreea Retea (Andressa.ro), Alexandru Ciuca (Superior Media), Cristi Dandes (Food of Bucharest), Laura Teodora Paraschiv (Laurateodora.ro), Andra Ilias (Andrailias.ro).

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, incepand cu ora 10.00.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise