Din 14 martie, restaurantul-berărie La Nenea Iancu își primește cu spectacol oaspeții pe strada Romulus, nr. 55, la numai câteva minute de zona Unirii. 
 
Restaurantul-berărie La Nenea Iancu a fost deschis în cinstea lui Caragiale, din respect pentru o bere de calitate care-i poartă numele și din dorința de a aduce atmosfera din vremuri mai vechi, în timpul nostru, pentru a veseli sufletul. Conceptul restaurantului a fost inspirat tocmai de acestea.
 
“Am ales denumirea "La Nenea Iancu", pentru că așa se uzita, la începutul secolului XX, când restaurantele aveau prepoziția "La" înaintea denumirii. Ne-am dorit să dăm acea conotație de local vechi. Așa că pentru locația restaurantului, am căutat o clădire veche, unde putem avea și o terasă. Am găsit o clădire din 1892, am restaurat-o și am deschis restaurantul.”, mărturisește Costin Ghindea, proprietarul restaurantului-berărie La Nenea Iancu.
 
Clădirea are o arhitectură tip Art Nouveau, care îndeplinește exact cerințele conceptului de restaurant-berărie de tip Interbelic. Interiorul clădirii este compartimentat în 5 saloane, poziționate foarte bine pentru funcționarea unui restaurant.
 
Restaurantul are meniu tip berărie, cu preparate precum: ciolan, coaste, antricot, 5 tipuri de cârnați și altele, dar și specialități internaționale, cum ar fi lasagna, vită cu sos hoisin, burger de vită cu ou, lava cake cu înghețată. Bucătarul Chef al restaurantului La Nenea Iancu este Alexandru Dicu, cu o experiență de 11 ani în gastronomie.
 
Prețurile sunt medii raportate la calitate, tocmai pentru a fi accesibile pentru toată lumea. De exemplu, berea pornește de la 7.9 lei, o supă este 9 lei, un burger cu cartofi prăjiți este 29 lei, cârnații se găsesc de la 18 lei etc.
 
La Nenea Iancu este scena deschisă unde pot fi urmărite momente teatrale, artistice, cu tratațiune culinară pe măsură și bere bună. Invitația este adresată celor ce știu cât de bună este berea Nenea Iancu, celor ce apreciază umorul și demnitatea lui Caragiale, dar și iubitorilor de bere, cu cele 35 de sortimente ce așteaptă a fi încercate, și de mâncare gustoasă. 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii