Savoarea verii: Supa crema de legume

Sezonul de vara este dedicat mancarurilor usoare si racoroase, la baza carora stau legumele bogate in vitaminele si nutrientii necesari. Silueta se bucura si ea de atentie mai mult ca oricand, caci este timpul costumului de baie, asa ca alimentatia devine un factor esential in atingerea scopului propus, indiferent daca este vorba sa slabesti sau doar sa adopti un regim alimentar adecvat.   Si ce poate fi mai potrivit pentru o zi calduroasa de vara decat o supa crema de legume racoroasa, care sa iti dea nu numai energie, ci si o stare de bine in general. Descopera gustul remarcabil al legumelor si include-le in alimentatia ta zilnica.  

Savoarea verii: Supa crema de legume

Supa crema de legume

Ingrediente:

4 cartofi
1 legatura telina
3 morcovi
1 ardei gras
1 ceapa
1 legatura patrunjel
100 g unt Gustul untului Koliba
sare

Timp de preparare: 40 minute

Mod de preparare:

Se spala legumele, se curata si se toaca marunt. Se pun apoi intr-o oala plina cu apa, se adauga un praf de sare si se lasa sa se fiarba 30 de minute. Odata legumele fierte, se scurge apa si peste se adauga 100 g unt Gustul untului de la Koliba.

Se paseaza apoi toate ingredientele cu blenderul pana cand compozitia capata o textura cremoasa. Se poate adauga din apa in care au fiert legumele pana cand se obtine consistenta dorita.

Se serveste cu patrunjel tocat si se asezoneaza cu sare dupa gust.

Cat timp se prepara supa crema, se recomanda servirea unei gustari rapide, bruschete unse cu ulei de masline si Edam afumat de la Koliba.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise