De Crăciun, chiar și eroii urbani își doresc o bine-meritată pauză, alături de cei dragi. Pentru ei, KFC a lansat X-mas bucket, o combinație delicioasă a celor mai apreciate produse din meniu, care va încânta toate gusturile.

X-mas bucket este alegerea perfectă pentru musafirii care te iau prin surprindere, pentru seri prelungite alături de prieteni sau pentru o masă mare în familie. Fiecare bucket conține 4 bucăți proaspete de pui, 4 Crispy Strips, 4 Hot Wings și 4 Fillet Bites. De asemenea, oferta de sărbători include și varianta Bucket for One, o combinație de aripioare picante, Crispy Strips, cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare.
 
„Pe parcursul acestui an, KFC a lansat produse și oferte apetisante pentru eroii urbani, tinerii activi, deschiși, sociabili dar foarte ocupați, care în pofida ritmului alert, fac față cu succes provocărilor urbane. De sărbători, credem că ei merită o pauză sogood, în care să împartă noile X-mas buckets cu cei dragi. Iar pentru cei care își doresc o porție doar a lor, am pregătit o combinație delicioasă în meniul Bucket for One″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.
 
Pentru a descoperi mai multe despre surprizele KFC de sărbători, vă invităm pe pagina de Facebook KFC România.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto