Cabral și Puya se întrec în cea mai nouă provocare Lay’s: „Ghicește numele rețetelor secrete”. Trei sortimente noi de chipsuri și tot atâtea premii mari, a câte 25.000 lei, sunt ingredientele unei campanii inedite, marca Lay’s. Consumatorii sunt invitați să guste și să ghicească denumirile rețetelor secrete, pentru a câștiga unul din numeroasele premii puse în joc.
 
Cele trei noi rețete Lay’s, denumite A, B și C, propun trei gusturi speciale: rețeta secretă A are gust de carne și legume, rețeta secretă B are un gust condimentat, iar rețeta secretă C conține legume combinate cu un produs din lapte.
 
Cei doi ambasadori Lay’s, Puya și Cabral, au acceptat deja provocarea. Într-o sesiune ambițioasă de gătit, cei doi au testat rețete și au schimbat păreri, fără să ajungă, însă, la răspunsurile corecte. Cornel Ilie, Andreea Ibacka, Don Baxter, Doddy și Vescan s-au alăturat dezbaterii în primul și al doilea spot TV din campanie, iar provocarea a fost lansată tuturor românilor: până pe 16 noiembrie 2014, toți consumatorii sunt invitați să se înscrie în concurs, pe site-ul www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828.
 
Noua campanie Lay’s este cea mai îndrăzneață inițiativă a noastră de până acum: am lansat trei rețete secrete și o provocare inedită. Așa cum ne-am obișnuit, Cabral și Puya dau tonul acestei provocări, iar consumatorii noștri sunt răsplătiți la fiecare pas. Îi vom ajuta și noi, din mers, oferindu-le indicii și surprize pentru a-i ajuta să ghicească denumirile secrete și să câștige premiile puse în joc”,  declară Alina Imbrea, Marketing Manager Snacks East Balkans, PepsiCo. 


 

În cadrul campaniei, Lay’s va ajuta consumatorii cu indicii săptămânale, anunțate pe pagina de Facebook Lay’s Romania, pe site-ul campaniei și prin materiale TV dedicate.
 
Pentru a câștiga unul din cele trei mari premii ale campaniei, constând în 25.000 de lei pentru fiecare rețetă ghicită, consumatorii trebuie să înscrie până pe 2 noiembrie numele rețetei, alături de codul promoțional găsit pe pungă, pe www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828. Cei care ghicesc corect denumirea rețetei intră în tragerea la sorți pentru unul dintre marile premii. Premiile zilnice (1.000 de lei pe zi) și săptămânale (o excursie culinară) pot fi câștigate, prin tragere la sorți, pentru fiecare cod promoțional înscris in timpul perioadei promotionale (15 septembrie – 16 noiembrie 2014) - cu sau fără numele unei rețete secrete.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 11 comentarii
 • Diana, 16 noiembrie 2014

  reteta C:cartofi prajiti cu branza si ceapa

 • marza adriana, 13 noiembrie 2014

  reteta c-chipsuri din cartofi cu gust de legume si produs din lapte

 • nita ginutza, 04 noiembrie 2014

  reteta screta este paprica

 • Musteata Florin, 26 octombrie 2014

  gust de pui cu leustean

 • Jrr Sebby, 25 octombrie 2014

  gulas de pui cu rosii

 • Popescu Crystyna, 22 octombrie 2014

  Chipsuri din cartofi cu gust de legume si produs din lapte

 • Anisoara Catrina, 17 octombrie 2014

  gulas de pui cu legume

 • Razvi Pascalau, 09 octombrie 2014

  chipsuri din cartofi cu gust de carne si legume

 • Razvi Pascalau, 09 octombrie 2014

  cu leostean si cu ardei

 • Monica Anamaria, 26 septembrie 2014

  C

 • Monica Anamaria, 26 septembrie 2014

  Chipsuri din cartofi cu gust de legume si produs din lapte