Blatul Italian de la Pizza Hut, ușor și subțire, este disponibil vara aceasta cu patru noi rețete: Milano, Torino, Venezia și Firenze. Gustul clasic al pizzei italiene este prezent în diverse combinații, cu ingrediente specifice: parmezan, prosciutto, pesto și alte delicii italienești. 
 
Meniul Pizza Hut se îmbogățește și cu noi băuturi de vară: limonade, cocktailuri cu și fără alcool și frappe-uri. Pe lângă varianta clasică, limonada este disponibilă la Pizza Hut și în variantele cu fructul pasiunii, căpșuni și Mojito. Gama de cocktailuri include patru noi sortimente, două cu alcool - Water Melon Cooler și Margarita cu căpșuni - și două fără alcool - Elder Flower și Water Melon Cooler. De asemenea, gama de frappe-uri are două sortimente noi vara aceasta: caramel și alune.
 
„Blatul Italian este mai ușor și mai potrivit pentru perioada verii, fiind acum disponibil în 10 rețete, cu un preț la fel de ușor”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut. „Am adăugat în meniu patru noi rețete de pizza pe blat Italian, având la bază ingrediente mediteraneene, specifice Italiei. Fiecare variantă de pizza pe blat Italian poartă numele unui oraș, iar prin combinațiile de ingrediente am încercat să surprindem esența acelor locuri și să aducem noi destinații culinare în meniul Pizza Hut. Am inclus în meniu şi noi băuturi de vară, pentru a completa o masă savuroasă în restaurantele noastre” a adăugat Monica Eftimie.
 
Blatul Italian de la Pizza Hut este disponibil pentru pizzele de dimensiune medie şi mare, şi se poate comanda pentru 10 reţete de pizza, cu prețuri începând de la 10,90 lei. Oferta este disponibilă în perioada iulie – august 2014, atât în restaurant, cât şi la pachet. 
 
Până pe 21 august, fanii blatului Italian au șansa să câștige o vacanță la Roma, prin participarea la campania promoțională din restaurantele Pizza Hut. Fiecare pizza cu blat Italian reprezintă posibilitatea de a câștiga o experiență italiană completă, în inima Romei. 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii