Un desert foarte parfumat, fin si cremos, numai bun in aceasta perioada cand au aparut capsunile prin piete. Ca sa nu mai vorbim de cat de bine arata si cat de usor este de pregatit.
Pentru 2 portii avem nevoie de:
10 - 20 de capsuni nu prea mari (in functie de cat sunt de mari paharele)
cativa biscuiti digestivi
3-4 linguri de afine
100 g mascarpone
250-300 g quark light
1-2 linguri zahar pudra
Zdrobim biscutii in mana sau ii punem intr-o punga si trecem o sticla peste ei de cateva ori. Mascarponele il amestecam cu quarkul si zaharul pudra, iar capsunile le taiem pe jumatate.
Asezam in pahare mai intai biscutii, apoi un strat de branza, un strat de afine, alt strat de branza, un strat de capsuni, altul de branza si in final decoram cu capsuni.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii