Un desert foarte parfumat, fin si cremos, numai bun in aceasta perioada cand au aparut capsunile prin piete. Ca sa nu mai vorbim de cat de bine arata si cat de usor este de pregatit.

Pentru 2 portii avem nevoie de:

10 - 20 de capsuni nu prea mari (in functie de cat sunt de mari paharele)
cativa biscuiti digestivi
3-4 linguri de afine
100 g mascarpone
250-300 g quark light
1-2 linguri zahar pudra

Zdrobim biscutii in mana sau ii punem intr-o punga si trecem o sticla peste ei de cateva ori. Mascarponele il amestecam cu quarkul si zaharul pudra, iar capsunile le taiem pe jumatate.
Asezam in pahare mai intai biscutii, apoi un strat de branza, un strat de afine, alt strat de branza, un strat de capsuni, altul de branza si in final decoram cu capsuni.

Descopera si alte retete din Bucataria Furnicutilor.


Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 martie 2012

    Un desert usor si racoros,iar prezentarea este super ok...

  • Bucataria Furnicutilor

    Bucataria Furnicutilor (Maestru bucatar) , 22 iunie 2011

    Quark-ul este o crema de iaurt, cel mai des am vazut de la Exquisa, la 500g, la Kaufland, Mega-Image sau hipermarketuri. Daca nu gasesti, poti folosi un iaurt mai tare si cat mai putin acru, sau doar mascarpone. Imi pare rau ca am vazut comentariul atat de tarziu...

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 08 iunie 2011

    Am o intrebare ce este quarkul? -un fel de lichior? Va rog sa-mi raspundeti.