Un desert foarte parfumat, fin si cremos, numai bun in aceasta perioada cand au aparut capsunile prin piete. Ca sa nu mai vorbim de cat de bine arata si cat de usor este de pregatit.
Pentru 2 portii avem nevoie de:
10 - 20 de capsuni nu prea mari (in functie de cat sunt de mari paharele)
cativa biscuiti digestivi
3-4 linguri de afine
100 g mascarpone
250-300 g quark light
1-2 linguri zahar pudra
Zdrobim biscutii in mana sau ii punem intr-o punga si trecem o sticla peste ei de cateva ori. Mascarponele il amestecam cu quarkul si zaharul pudra, iar capsunile le taiem pe jumatate.
Asezam in pahare mai intai biscutii, apoi un strat de branza, un strat de afine, alt strat de branza, un strat de capsuni, altul de branza si in final decoram cu capsuni.
Descopera si alte retete din Bucataria Furnicutilor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii