O reteta usoara, perfecta pentru sfarsitul de saptamana.
Ingrediente
-150 gr iaurt                                             
-50 ml ulei                                             
-2 cesti faina                                       
-1 ceasca zahar                     
-2 oua                                                  
-coaja portocala                                      
-esenta portocala                                 
-1 praf de copt                                    
crema:                                                        
-100 ml lapte                                        
-1 lingura rasa  amidon                            
-1 galbenus                                         
-100 ml frisca                                             
-70 gr zahar                                             
-50 gr ciocolata                                        

Mod de preparare
Se bat ouale cu zahar apoi se adauga iaurtul si se amesteca bine plus un varf de sare. Dupa care se pune coaja de portocala esenta si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt. Peste compozitia de oua se pune faina si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se pune in forme de briose si se coace timp de 20-25 min la foc mediu.

Crema: se pune laptele intr-un vas si se incalzeste, galbenusul se amesteca cu zaharul si amidonul , dupa care se  pune laptele fierbinte peste se amesteca bine sa nu faca cocoloase si se pune pe foc pana se ingroase (se amesteca continuu) dupa care se adauga ciocolata rupta bucati si se ia de pe foc. Se lasa sa se raceasca , acoperind crema cu o folie sa nu prinda crusta. Cand s-a racit se amesteca cu frisca batuta bine.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    O reteta usoara si buna !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Arata grozav si sunt delicioase !