O reteta destul de simpla si numai buna pentru cei care sunt la inceput de drum in ale bucatariei. Carnea de iepure poate fi inlocuita cu succes cu orice tip de carne, insa timpul de preparare va fi diferit.

Timp preparare: 1h 40 min
Timp macerat: cel putin 4 ore, cel mult 24 ore

Ingrediente
:

- 1 iepure de 2,5 kg
- 400 ml bere
- 2 linguri sos soia
- 2 linguri sos worcester
- boabe piper
-1 foaie de dafin
- condiment picant
-rozmarin

Mod de preparare:
Se portioneaza carnea intr-un vas, se amesteca berea cu sos de soia si sos worcester rozmarinul, boabele de piper si foaie de dafin, se pune carnea in marinata obtinuta( trebuie sa fie acoperita de marinada), se acopera cu folie si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.

Dupa ce s-a macerat carnea se pune intr-un vas yena jumate din cantitatea de marinata (trebuie sa fie la jumatea carnii) se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la treapta 4 timp de 1h si 30 minute ( se incearca carnea dupa 1 h depinde de varsta iepurelui) se mai lasa la cuptor inca 10 min fara folie.

Mau multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto