O reteta destul de simpla si numai buna pentru cei care sunt la inceput de drum in ale bucatariei. Carnea de iepure poate fi inlocuita cu succes cu orice tip de carne, insa timpul de preparare va fi diferit.
Timp preparare: 1h 40 min
Timp macerat: cel putin 4 ore, cel mult 24 ore
Ingrediente:
- 1 iepure de 2,5 kg
- 400 ml bere
- 2 linguri sos soia
- 2 linguri sos worcester
- boabe piper
-1 foaie de dafin
- condiment picant
-rozmarin
Mod de preparare:
Se portioneaza carnea intr-un vas, se amesteca berea cu sos de soia si sos worcester rozmarinul, boabele de piper si foaie de dafin, se pune carnea in marinata obtinuta( trebuie sa fie acoperita de marinada), se acopera cu folie si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Dupa ce s-a macerat carnea se pune intr-un vas yena jumate din cantitatea de marinata (trebuie sa fie la jumatea carnii) se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la treapta 4 timp de 1h si 30 minute ( se incearca carnea dupa 1 h depinde de varsta iepurelui) se mai lasa la cuptor inca 10 min fara folie.
Mau multe retete gasiti pe blogul Retete pentru incepatori si nu numai.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii